Sep 29, 2010

Syndig

Photobucket

Jeg har lige lavet sådan en her: en kaffe latte med flødeskum og vaniljesukker. Mmm det er godt og meget syndigt. Men havde bare sådan lyst til lidt hygge imens jeg ligger og ser nye afsnit af hhv Glee (Britney-afsnittet, awesome! Dog en fesen slutning) og The Good Wife.

Desuden vil jeg lige minde jer om bloggens facebookside her. Jeg har haft min et stykke tid, men det er super fedt at se at der er flere bloggere der hopper med på vognen og får en FB-side også. Fordi jeg må altså indrømme, at jeg vil altid være mere til facebook end til twitter (selvom jeg bruger begge dele til bloggen). I kan som sagt blive fans/"synes godt om" her. Jeg lover, at der i fremtiden vil komme nogle ting derinde som kun bliver for dem på FB-siden. Desuden prøver jeg også, at huske at komme med lidt forskellige status-opdateringer derinde lige som jeg gør på min egen private FB-profil. Jeg har fx hintet lidt derinde om nogle ændringer der kommer til at ske med bloggen meget snart... jeg er selv meget spændt!


I just made one of these - a café latte with whiped cream. Uhm it was good! And i just wanna remind you guys of the facebook page I made for the blog. You can become a fan here. There's some great and new things in store for the blog...

10 comments:

Frk.B said...

Årh det ser bare lækkert ud! :P Nu får jeg helt lyst til at synde lidt, når jeg senere i dag kaster mig over The Good Wife (som har været aaalt for længe undervejs!) :D

blommen said...

EJ hvor ser den lækker ud!!

/blommen

Guapizimo said...

Det ser faaarligt lækkert ud!!

Anonymous said...

Hvordan laver du den?:)

Simone said...

Hvor ser det lækkert ud! (:

Anonymous said...

Hvordan laver du din Latté?
- Det er jo så mange forskellige måder.

Christina said...

Lækkert!

Miss Jeanett said...

@ Frk. B
Enig! Det er godt nok en lang pause den serie har holdt sig.

Jeg laver min latte fra pulverbrev fra Nestlé. De har det bla i Fakta og i Superbrugsen.

Emilie said...

Uh, den ser lækker ud! Hvor ser du Glee henne? Jeg kan kunne finde første sæson på nettet, og jeg HUNGRER efter de nye afsnit!

K said...

Det ser ret lækkert ud! ;-)