Sep 29, 2010

Min dag i dag

Photobucket

Min dag i dag står på lidt forskellige ting. Lige nu sidder jeg i skolens kantine og arbejder på vores projekt sammen med min gruppe. Vi har nemlig noget der skal afleveres på fredag og vi vil gerne prøve at være færdige i dag. Senere i aften skal jeg passe den 14 mdr gamle Prinsesse Alva - billedet er fra sidste gang jeg passede hende (nej, hun er ikke så glad for blitzen hehe). Efter hun er blevet puttet, så håber jeg at fange debatten på TV2 mellem Helle Thorning og Løkke. Når jeg kommer hjem, så kommer min søster og skal sove hos os og det glæder jeg mig til! Ind imellem skole og babysitting vil jeg lige se om jeg ikke kan få presset et karbad ind. Det har jeg helt vildt lyst til. Hvad skal i idag?


I'm gonna babysit this beautiful princess tonight. She's so precious!

4 comments:

Astrid Mie Majgaard said...

Det lyder som en hyggelig aften, hvis jeg havde tv ville jeg også se debatten, jeg må læse om det i avisen. Og min dag står på afslapning efter tandlæge, og tegninger til threadless.com

Astrid

my-raspberries.blogspot.com

Simone said...

Det lyder som en rigtig god dag. Jeg tror bare jeg skal hjem og slappe af + måske lave lidt lektier - når jeg har fri fra skole lige om nogle minutter (:

Anita said...

Lyder som en hyggelig dag:)

Jeg hae været i skole, resten af dagen står på en løbetur, lektielæsning og rengøring:) og kærestehygge. God dag faktisk:)

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Astrid
Ja, øv - men mon ikke aviserne skriver en maaaaaaasse om det i morgen ;)

Og det lyder som nogle planer i har for i dag piger :)