Sep 13, 2010

Beautiful røde sløjfer

PhotobucketPhotobucket

Selvom mine tømmermænd igår næsten varede hele dagen, så fik jeg da pakket lidt flere ting i flyttekasser igår aftes. Vi fik endda også kørt op i den nye lejlighed med en 4-5 kasser. Under pakningen satte jeg mine fine røde stiletter på en af kasserne - og synes de så så smukke ud der i lyset, så jeg måtte bare tage et par snapshots. Jeg bruger dem ikke særlig tit, fordi de er meget "fine" (jeg synes de er for fine til hverdag), men jeg synes gengæld stadig de er gorgeous og jeg får så mange komplimenter, når jeg har dem på. De store sløjfer bagpå er også bare for lækre! De er forresten fra Asos - købt sidste år. Når jeg kommer hjem fra skole i dag, så skal jeg pakke flere ting ned og senere endnu flytter vi vores seng, så i aften skal vi sove for første gang i vores lejlighed. Det bliver spændende!


I took these pictures last night while I was packing our stuff in the moving boxes. They just looked so gorgeous there in the light. I love the big bows on them. They're from Asos and I bought them last year.

7 comments:

Anonymous said...

åhh de er fine :)
Den første nat i en ny lejlighed er altid speciel. God fornøjelse. Knus Katrine

Marie said...

åååh ja de er fede de sko redladies ;)
Fin blog du har.. Jeg tror lige at jeg bliver fastlæser ;)
tjek min blog ud:
-Marie

http://mariebraends.blogspot.com/

Simone said...

De ser godt nok fine ud (:

Christina said...

Lovely!!

Christina
Blackberry Sherbet
x

Anonymous said...

Sååå smukke :) Dem vil vi gerne se på!!!

Maj :D

Marie said...

Lækre stiletter!!
Flasher du lejlighed når i er kommet på plads? Er lidt nysgerrig efter at se din boligstil, når nu man kender din tøjstil :)

Miss Jeanett said...

Mange tak piger! Tror også snart de skal i brug igen :)

@ Marie
Selvfølgelig! Vi skal bare lidt mere på plads før den er flash-værdig :)