Sep 13, 2010

Mit hygge-hjørne

PhotobucketPhotobucket

Lige nu sidder jeg her og hygger i vores nye sofa i vores nye lejlighed. Jeg har fået sat lyskæden op i dag - og sengen er nu også slæbt op, så vi SKAL sove her i aften. Det bliver underligt. Vi har præcis en uge tilbage fra i dag til vi skal aflevere nøglerne til den gamle lejlighed. Vi er slet ikke færdig med at tømme den og derefter skal den så også rengøres. Det gider jeg virkelig, virkelig ikke. I skal iøvrigt ikke tage jer af de meget grimme puder. Jeg havde tænkt mig at smide dem ud, men Hr. Kæreste har smuglet dem med herop. De ryger ud lige så snart han ikke kigger. I hate them.

Nå, for lige at snakke om noget andet, så har bloggen her jo 2 års fødselsdag meget snart. Jeg har tænkt mig, at lave ihvert fald en konkurrence for jer (nogen skal jo ha' gaver når der er fødselsdag - og det bliver altså jer der får det!). Men jeg tænkte, at hvis bloggen når 500 fastelæsere inden fødselsdagen, så laver jeg en EXTRA konkurrence. Så hvis i alligevel er nogle stykker der kigger fordi tit, men ikke er tilmeldt google reader, så er det nu i skal gøre det :)


Right now I'm sitting here in our new apartment in our new sofa. We're gonna spend the night here for the first time so that feels very weird.

11 comments:

Simone said...

Hvor ser det altså hyggeligt ud. Og jeg håber du får smuglet de puder ud, for de er ikke helt så kønne igen (;

Marie said...

glæder mig til at se/høre når i er kommet på plads ;)
-Marie
http://mariebraends.blogspot.com/

Anonymous said...

Vupti - ny fast læser :)
Tak for en god blog!

Annette said...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

Anonymous said...

Det ser super hyggeligt ud!! Jeg fandt din blog på modebevægelsen i dag.. Vil du stadig gerne samarbejde med dem, selvom KB brugte Glitter Amalie's interview til at genere Acie med? Var bare nysgerrig :)

Tak for din skønne blog! Her er så hyggeligt...
- Sandra

Quyen said...

Den der lyskæde giver virkelig en stemningsfuld effekt! :)

Ann-Sophie said...

Hvor ser det fint ud - meget Tim Walker-esque :)

Ann-Sophie said...

Hvor ser det fint ud - meget Tim Walker-esque :)

Miss Jeanett said...

Mange tak piger! Både Hr. Kæreste og jeg er også helt vilde med lyskæden. Det var min idé, men han var totalt med på den. Den "hygger" virkelig i rummet.
I skal nok få mange flere billeder, når vi er kommet rigtig på plads :)

Og tak til jer nye læsere!!

@ Sandra
Jeg har ikke taget nogen endegyldig beslutning endnu. Mest fordi jeg tror vi alle sammen har bedst af, at vi alle lige træder et skridt tilbage og tager en dyb indåndning. Desuden har jeg pt for travlt med projekt i skolen og den nye lejlighed til at jeg har haft tid til rigtigt at tænke over det. Vil ikke tage nogen forhastet beslutning. Håber det var svar nok? :)

Natascha said...

Sikke en fin lyskæde! Må jeg spørge, hvor er den købt? Har selv været på udkig efter én i noget tid;)
KH Natascha

Miss Jeanett said...

@ Natascha
Mange tak! Den er købt i IKEA. Vi gav 229 kr for den. Du kan bla. se den her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50149881