Sep 14, 2010

Arrived: Asos wedges

Photobucket

Først må jeg lige sige: Hold da op! Jeg skrev igår aftes, at hvis bloggen nåede op på 500 faste læsere ude i boxen til højre inden bloggens 2 års fødselsdag, så ville jeg lave ikke en men TO konkurrencer. Og det tog i da til jer? Siden igår aftes er der kommet 10 stk til, så der mangler nu kun 18 stk. I er altså vilde ;)
Iøvrigt kom jeg lige i tanke om, at jeg slet ikke har fået vist jer mine Asos wedges "live". De er SÅ fede! Jeg er sindsygt glad for dem. Det bedste sko-køb jeg har gjort længe. De er lækre og flotte, og samtidigt er de virkelig gode at gå i. Jeg har haft dem på hele dage i skole og også vandret rundt i KBH i dem - og de mishandlede slet ikke mine fødder. Godt gået, Asos. Jeg overvejer kraftigt, at snuppe dem i den anden farve også.


I just remembered that I completely forgot to show you my new Asos suede wedge boots "live". I love them so much! They're gorgeous and very comfy at the same time. I'm considering buying them in another colour too.

11 comments:

princess V said...

These are fab!Love them:)

xx

Glamour Bbey. said...

I love them!

Simone said...

Hvor er de lækre! (:
Jeg har været fast læser i lang tid, men har kun været tilmeldt via Bloglovin´ - så nu når du skrev det, kunne jeg jo lige så godt tilmelde mig via Google reader også. Desuden er TO konkurrencer ret fristende (;

Nicoline said...

Kan godt lide dine wedges, har også lige selv købt nogen og er rigtig glad for dem. Vil da lige være fast læser:) Tjek min: www.abitofeverything-nicoline.blogspot.com

Laura Hammer said...

Sikke et tilbud! Den hopper jeg også på :D Nu mangler du kun 11. Jeg har nu læst med i laaang tid, så det må være på tide at blive fast læser. Jeg elsker din blog. Den er meget... menneskelig!

Malene Høgsvig said...

Hvad er prisen på disse dejlige wedges? :-)

Anna said...

De er så flotte! Har også selv kastet et par lange blikke efter dem på asos :) og tillykke med bloggen!

Beam said...

De har også været tæt på at komme i min kurv, men indtil videre er den tom.

Anonymous said...

Hvordan er de i størrelsen? :D

Miss Jeanett said...

@ Simone
Ihhh mange tak! Dobbelt tak fordi du vil være dobbelt-læser :D Det bliver nogle lækre præmier ;)

@ Nicoline
Ej, mange tak!!! Og velkommen til som ny læser :)

@ Laura Hammer
Tusind, tusind tak! Hvor er du sød. Bliver så glad, når jeg hører at folk kan lide det jeg laver :)

@ Malene
Jeg gav lige under 500 kr fordi jeg havde en rabatkode på det tidspunkt. Men normalt koster de £60 (ca. 540 kr).

@ Anna
Mange tak! :)

@ Anonym
De er rigtig normale i størrelsen. Jeg er normalt en str. 40 i støvler og jeg har snuppet dem i en UK7 (som svarer til en dansk str. 40).

Trins said...

Jeg snuppede dem også i den anden farve, da der var rabat, men jeg var ikke opmærksom på at den var taupe. De skriver grå på sitet, men den er altså gråbrun i en nuance der ikke passer til noget jeg har...
Jeg elsker sådanset taupe, men jeg var mere hooked på grå, så jeg solgte dem videre på TS her forleden. Jeg er også super tilfreds med mine sorte!