Sep 14, 2010

Mine Schwarzkopf farvoritter

Photobucket

Jeg har her på det seneste fået en del lækre ting fra Schwarzkopf og jeg har nu haft tid til at teste de forskellige ting. Nogle af produkterne er fine nok, men jeg har valgt at fremhæve dem som jeg uden tvivl ville kunne finde på at købe selv igen. Og jeg har fået dem alle som en gave fra Schwarzkopf - bare så der ikke hersker nogen tvivl. Meningen er dog helt min egen og jeg ville aldrig anbefale jer noget, hvis jeg ikke mente det. Det håber jeg, at i ved!

BlondMe shampoo+balsam: Super lækkert sæt. Shampooen er mørk lilla og balsamen har en lys blå farve - det fik mig til at spærre øjnene op en extra gang, da jeg prøvede dem første gang. Serien er til os blondiner der gerne vil undgå, at vores blonde hår får gulige toner. Og det virker! Siden jeg begyndte at bruge den har folk flere gange spurgt mig om jeg har fået lysnet håret (og det er nu snart halvanden måned siden jeg sidst var til frisøren). Vejl. pris er 149 kr pr stk.

Osis+ Dust It: Den her behøver vist ikke længere nogen introduktion i blogland. De fleste er fans - og det gælder også mig! Den lille seje røde ting indeholder pulver som man drysser ned i hovedbunden. Produktet giver volume og har også lidt samme effekt som tørshampoo - man kan gå flere dage uden håret ser fedtet ud. Jeg synes, at jeg fik det bedste resultat, når jeg brugte en tynd kam til at dele håret med og så drysse ned i de skildninger man laver. En lille smule turpéring forstærker effekten. Pas dog på med at få pulveret ned i "længderne" af håret - det ser ret underligt ud. Dust it plejer at koste under 100 kr - fx. så har min egen frisør her i Odense den vist til 90 kr.

Osis+ Freeze finish hairspray: Nok den bedste hårspray jeg har stødt på i flere år - I kid you not! Lige så snart den er tom, så skal jeg ud og ha' en ny. Den holder super godt uden at klistre sønderligt.


I've been so lucky to get some free products from Schwarzkopf and these are my favorites. I buying them all on my own when I run out of these.

4 comments:

Anonymous said...

Hej! Er du interesseret i at sælge din Tera sweater fra GT? Nyprisen var 249,-. Vh.

Anonymous said...

Osis+ Dust It, er at finde på nettet noget billiger, har bl.a. set det til 49,-

Miss Jeanett said...

Nej, vil desværre ikke sælge min Tera sweater. Den er jeg super glad for. Er den da udsolgt på webshoppen?

Super tip - tak! Dejligt når man kan finde tingene lidt billigere :)

Anonymous said...

Den er udsolgt på webshoppen, ja. Desværre også i butikkerne i kbh...