Sep 11, 2010

Gina Tricot exclusive

Photobucket

Som jeg fortalt igår, så var jeg jo til Gina Tricot pressevisning og udover den almindelig kommende kollektion, så viste de os også en kollektion der hedder Gina Tricot exclusive. Den består af 10 styles (jeg mener alle pånær en kjoler - og den sidste style var vist en nederdel) som er festlige items ment til sæsonens kommende julefrokoster og nytår. Det bliver lidt dyrere end hvad Gina Tricot normalt er. Alle styles koster imellem 499 og 799 kroner. Tilgengæld er designet så også en del mere gennemarbejdet og der er flere flotte detaljer. Kollektionen kommer i København og ENTEN Århus eller Aalborg (det var vist endnu ikke besluttet hvilken af de to jyske byer der fik den). Odense bliver desværre forbigået (igen) - og det brokkede jeg mig naturligvis også over ;) Tilgengæld kommer hele kollektionen også på deres webshop, så der skulle det være muligt for os andre at få fat i den. Hele kollektionen kommer ikke på en gang, men løbende. De første styles kommer i uge 45 (midt-november).
Nu vil jeg lade jer kigge på resten af billederne. Er det noget i kunne finde på at købe? Og hvilken er jeres favorit?


In mid-november Gina Tricot will release a collection called Gina Tricot exclusive. It will consist of 10 styles (mainly dresses) and it'll be for all the upcoming christmas parties and newyears. It'll be available in selected stores and on their webshop.

PhotobucketPhotobucket
Den her var min personlige favorit fra GT exclusive. Det er jo den perfekte nytårskjole med alt den tyl! Sølvblonde-tingen som i kan se ligger inden under tyllet og det kunne man kun lige ane - det virker tydeligere her pga blitzen på kameraet. Kjolen her skulle komme til at koste 799 kroner.

PhotobucketPhotobucket

4 comments:

Anonymous said...

Åhhh altså, nu er der en grund til at glæde sig til mørkere tider :D Synes det hele ser fantastisk ud, men min favorit er, ligesom dig, den smukke tylkjole :)

Hilsen Maj

Sofie said...

Helt sikkert. Vi har, udover klasse- julefrokost, div. andre julefrokoster, juleaften og nytår, 3.G's julefrokost i år efter afleveret SRP, og der er vist tradition for ret voldsomt party med dertilhørende slutty kjoler :D
Så jeg venter spændt på det her + H&M's fest-kollektion og IT-kollektionen.

Rikke'M said...

Er SÅ vild med den første kjole på stativet. Den sorte med flæser i flere lag - hvor er den da bare fin!

Dylana Suarez said...

Beautiful pieces!

colormenana.blogspot.com