Sep 10, 2010

H&M Home køb

PhotobucketPhotobucket

Det var meningen, at jeg ville ha' vist jer Gina Tricot exclusive kollektionen her til aften, men mit kamera strejker lige nu (aka er løbet totalt dødt for strøm, fordi blondinen her har ladet det stå tændt siden i eftermiddags... flot, Jeanett). Så jeg drukner jer i Gina-indlæg i morgen istedet. Jeg kom samtidigt i tanke om, at jeg aldrig har fået vist jer hvilke ting jeg købte til H&M Home eventet. Vi fik jo lov til at vælge en gave og for den valgte jeg sengesættet nederst til mig og Hr. Kæreste. Udover det havde vi 25% rabat på alt og derfor snuppede jeg badeforhænget øverst (vi har nemlig badekar i den nye lejlighed, yay!) og så nogle matchende håndklæder. Tror faktisk det er det der ligger over kanten på badekaret på billedet. Min søster udbrød også overrasket igår "Har Tim givet dig lov til at gøre badeværelset lyserødt?!?". Og til det svarede jeg bare: "Det er da ikke noget jeg spørger om lov til? Sådan bliver det bare". Jeg har så endnu ikke fortalt ham, at jeg også har købt lyserødt sengetøj.... gad vide hvad han siger til det? hehe

Sengetøjet koster 199 kr pr sæt (en hovedpude, et dynebetræk), håndklæderne koster 39,95 kr pr stk og badeforhænget kostede vist 179 kr. Sengetøjet og håndklæderne er på webshoppen.


I've completely forgot to show you what I bought at the H&M Home store launch I attended some time ago. We got to choose one present and I chose the pink bedding on picture no. 2. I myself bought the shower curtain and the pink towels too.

6 comments:

Janne B.T. said...

Haha! Skulle LIGE til at spørge, hvad kæresten siger til det. Men ja, al magt til kvinderne! :D

Rikke'M said...

Det er jo intet mindre end fantastisk! Ser så romantisk og fint ud.

Annette said...

Jeg ville så gerne have det sengetøj. Tror bare ikke at manden vil ligge i det!

Miss Jeanett said...

@ Janne
Ja, han var ikke overlykkelig, men han kunne godt se at der ikke var så meget at gøre ;)

@ Rikke'M
Mange tak! Ja, går også efter en romantisk feel - specielt i soveværelset ;)

@ Annette
Bare køb og så må han jo brokke sig. Jeg vil være med at han stadig hellere vil ligge i det end at sove på sofaen ;)

Frederikke said...

Fedt bruseforhæng. Har det selv! :)

Nu lige et spørgsmål: Jeg købte en nederdel, der var for stor, i Gina Tricot for lidt over en uge siden, og opdagede i dag, at der på bonnen står, at der kun er otte dages returret.
Kan jeg stadig bytte til noget andet?

Miss Jeanett said...

@ Frederikke
Ja, de 8 dages returret er bare hvis du vil ha' pengene tilbage. Hvis du bare vil bytte til noget andet, bytte størrelse eller ha' et tilgodebevis, så har du 30 dage at bytte i :) Bare husk bonnen stadigvæk!