Sep 19, 2010

Hjemmelavet sushi

PhotobucketPhotobucket

Sorry for manglende blogging igår, men det jeg skulle som var lidt hemmeligt var min venindes polteraben. Det kunne jeg jo ikke rigtig skrive på bloggen, når hun jo kigger ind her engang imellem. Vi havde en rigtig sjov dag som jeg vil fortælle mere om i et andet indlæg. Lige nu vil jeg egentlig bare vise jer de her lækre billeder. Vi lavede nemlig hjemmelavet sushi til hende igår og resultatet blev rigtig, rigtig godt. Hvis i er interesseret i flere billeder og evt opskrifter, så kan jeg lave et seperat indlæg med det?

EDIT: Jeg har lavet et indlæg her med opskrifter


Yesterday I attended one of my friends bachelorette party. We had so much fun! We had homemade sushi for dinner - which we alle made our selves. It was so good!

6 comments:

Kristine said...

jeg vil meget gerne se mere! især opskrift! ((:

Anita said...

Det ser satme god ud. Meget prof faktisk :)

- Så blir man nogengange ked af at man ikke spiser fisk :(

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Amalie said...

Kunne også godt tænke mig en opskrift! :D
//Amalie

Maj said...

wow - det ser super lækkert ud! Hun er heldig din veninde, at have så gode veninder der vil lave hjemmelavet sushi til hende ;)

Og jo tak, kom endelig med et indlæg med opskrift og hele svineriet - det ville være skønt!

- Maj

Pernille said...

Det ser meget lækkert ud! :)

Kan det godt betale sig økonomisk, at lave sushi selv? :)

Miss Jeanett said...

Super, jeg skal nok lave en guide og komme med nogle opskrifter til jer. Jeg har netop færdiggjort et helt indlæg med tips, ideer og opskrifter til ting man kan komme i sushi - det kommer på bloggen i morgen, mandag!

@ Pernille
Ja, det kan det godt. Vi lavede sushi til 7 piger for ca. 500 kr - dvs. ca. 70 kr pr person. Og der var endda for meget sushi.