Sep 23, 2010

Lyserød kabel strik

Photobucket
Jeg tror vist liiiiiige, at jeg skal forbi arbejdet efter skole i dag. Opdagede lige denne beauty på Gina Tricots webshop og den er da mægtig fin! Kan isør godt lide snittet og farven. Og så har jeg jo ævlet om kabel strik før. Den hedder Miraya knit og koster 249 kr. Kan i lide den?

Ps. Og hvad sker der for at den borgerlige fløj tror, at valget skal vindes igennem Vild med Dans? Først Annemette Rasmussen, så Kristian Jensen og nu Joachim B. Olsen. Who's gonna be next? Jeg kritiserer ikke deres politik, men jeg kritiserer at politik og valgkamp lige pludselig skal føres igennem underholdningsprogrammer i bedste sendetid. Lad os nu holde tingene skilt ad og lade underholdningsprogrammer være underholdningsprogrammer - og lade politik og valgkamp være politik og valgkamp. Og lad være med at bullshit'e befolkningen med kommentarer som "Han kan bare rigtig godt lide at danse". We're not THAT stupid.


I just noticed this cabel knit at the Gina Tricot webshop. I like the colour and the style so I think I'll go by my work later to see if we got it yet.

3 comments:

Louise said...

Haha, nice kommentar til den borgerlige fløj Jeanett :D

Miss Jeanett said...

@ Louise
;) Var lidt i tvivl om jeg skulle skrive det. Men omvendt ved dem der følger fast med i min blog jo godt, at jeg ikke er borgerlig, så jeg smed kommentaren afsted alligevel ;)

Janni C. C. said...

Det er ret skørt, at han nu skal være medlem af Liberal Aliance, lige som de skal afsløre deres spidskandidater. Det virker lidt søgt.
Men hvad pokker, hvis det er måden de vil gøre det på, så må de få de "falske" stemmer via underholdning. :-)