Sep 20, 2010

Mini konkurrence

Photobucket

Jeg har lovet jer 2 konkurrencer i forbindelse med bloggens to års fødselsdag - og det får i også, hvis vi når de 500 faste læsere ude i boksen til højre. Vi mangler to stk, men det når vi helt sikkert, da der er lidt tid endnu.

Nå, men udover at have præmier til jer, så kræver konkurrencerne også af mig, at jeg er lidt kreativ mht HVORDAN konkurrencerne skal løbe af stablen. Og jeg er helt blank. Alt den flytte-stress pt has gotten the better of me. Derfor holder vi nu en mini-konkurrence inden konkurrencerne. I kan vinde dette laptop case (38x30x2,5 cm) fra Gina Tricot som jeg fik i min goodie bag, da jeg var i KBH her sidst. Der medfølger desuden også et matchende case til en iPhone (eller andre mobil telefoner).

Det i skal gøre er ret simpelt: Kom med det bedste, sjoveste og/eller anderledes konkurrence. Hvad skal i gøre for at vinde dem? Hvad skal i svare på? I kan komme med jeres forslag på enten mail (missjeanettblog@forum.dk) eller her på en kommentar. Husk at skrive jeres mail, hvis i gør det i en kommentar her på bloggen, så jeg kan kontakte jer. Konkurrencen slutter på søndag kl. 20.00.


A small competition to win this laptop case and iPhone case (same patern) from Gina Tricot. If you're an international reader and you want to be in the competition then leave a comment/mail and then I'll tell you what to do.

12 comments:

Anonymous said...

Hej Jeanett.
Tænker du på noget, vi læsere skal gøre aktivt, eller måden du trækker det på?


Er det nummer to vil jeg godt foreslå fluesmækker-med-tape: du skriver vores numre/navne på en lille lap papir, og lægger dem alle på en flade. Så sætter du et stykke tape på en fluesmækker, og det stykke papir, der sidder fast, er vinderen :)

Er lige lidt blank i tilfælde af, at det er en rigtig konkurrence du vil hav, men vender tilbage hvis min kreativitet vågner ;)
Knus Nina K.

Miss Jeanett said...

Hej Nina!
Jeg mener hvad i skal gøre for at vinde :)

Lise Emilia Nissen said...

Hej Jeanett
Nu da du har været igang med det helt store lejligheds skifteri, og selv har været ude og købe nye fine ting til hjemmet, så kunne du evt. lave en konkurrence der indgår noget med nogle billeder.

Jeg tænker at man for at kunne deltage i konkurrencen skal tage et billedet af ens yndlings item i hjemmet - og fortælle hvorfor det er lige netop det der betyder mest!

Så bliver det også lidt personligt!

Kh Lise Emilia

http://www.liseemilia.blogspot.com/

Mail: lisenissen@msn.com

Anonymous said...

Oh..this is really nice!!! :D

allexiaa@yahoo.com - NL

Haack said...

Hvad med om vi alle sender et billede af vores outfit - enten almindeligt eller inden for en kategori - og du derefter kårer det bedste outfit som så vinder?

Eller vi uploader et billede/collage af hvordan vi vil style tingene og du så kårer det bedste? Eller vælger 5-6 stk som du så lader læserne stemme om og personen med flest stemmer vinder?

- Det kræver en masse arbejde, men sådan er det jo :)

yummy as hell said...

Hej Jeanette :)

Jeg vil lige starte med at sige jeg er helt vildt med din blog, og læser den flere gange om ugen :)

Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg nu har smadret to af mine bærbare computeren i år! :( .. og det var fordi jeg ikke havde nogle taske til dem.

Så lad da mig vinde? Jeg mangler en computertaske, og vil få stor glæde af den! ;)

Sannie Lykke said...

Hvad med at poste en collage af fx en masse kjoler, tasker, smykker el.lign og så skal vi gætte på, hvilke der er dine favoritter?

vi kunne også lave en polyvore outfit til dig, men det er selvfølgelig lidt omstændigt :)

og jeg mangler altså også ret meget et nyt etui til min bærbare

mvh
Sannie
sannie@ruc.dk

Marie said...

Bedste look-a-like af dig naturligvis. Det kunne være skægt at se!

Marie (scratchmytommy@gmail.com)

Klejs said...

Hvad med at du poster en masse billeder med forskellige stykker tøj og tilbehør. Samy et skabelon af dig selv, som et påklædningsdukke, Så kunne man selv sætte tøj på dig og det bedste outfit vinder?

Det kan gøres digitalt, så det er mere blæret.

Stine said...

Hej, jeg vil gerne være med i konkurrencen (: Mit forslag til din konkurrence er, at man skal lave en 'ordrække'/sætning om din blog af bloggens navn, ala:

Total
Herlig
Energisk

Læsning
I...
F...
Osv, bare lidt bedre og mere kreativt ;)

Anonymous said...

Hej Jeanett.
Jeg syntes du skal teste vores viden om bloggen og om dit liv og komme med nogle spørgsmål til os (om dig/dit liv), som muligvis/muligvis ikke kan findes på bloggen. På den måde kan du se hvor godt vi læsere kender det, og det vi umiddelbart ikke ved direkte fra bloggen, må vi jo være kreative og tænke os til.

Jeg tænker at det må være en lidt underholdende måde for dig at se hvor meget dine læsere ved om dig, hvad de tænker om dig - og omvendt, er det vidst også sundt for os læsere at sætte lidt gang i de små grå ;)

Tak for en fed blog!

Jeg kan ikke rigtigt få andet en "anonym" til at stå i kommentarfeltet, men min mail er at88@live.dk :)

Anonymous said...

... Hvis mit forslag virkede lidt for abstrakt, så var pointen bare at du kunne stille nogle spørgsmål såsom: "Hvordan mødte jeg hr. kæreste!" (måske står det på bloggen?) "hvad er det største der er sket i mit liv?" (så må man tænke lidt kreativt for det har du vidst ikke nævnt). "Hvordan tror I jeg er som fuld?" (igen må læserne bruge deres indtryk af dig og være kreative med svaret) osv.

- AT.

Håber det blev lidt mere klart.