Sep 7, 2010

Rodløs

PhotobucketPhotobucket
Mig i vores gammel lejlighed - i en, nu, meget tom stue.


Det er lidt et underligt indlæg det her, men havde bare lidt brug for at fortælle jer min "sindstilstand" i disse dage. Jeg er simpelthen så stresset, udkørt og halv-depri. Jeg har masser af ting der burde medvirke til, at jeg faktisk var i godt humør, men det hele er simpelthen så kaotisk + et meget stramt program. For det første føler jeg at jeg ikke rigtig har noget "hjem" pt. Egentlig ironisk når jeg pt faktisk har to lejligheder. Men den gamle har jeg længe været træt af, så den har jeg følelsesmæssigt sagt farvel til og den nye er stadig for tom og fremmede til at jeg føler mig hjemme. Samtidigt har jeg ansvaret for en upcoming 10 års reunion, hvor der lige nu går totalt ged i planlægningen. Vi var 5 oprindeligt til at trække læsset, men lige nu er vi to der gør det hele (en er dog mere en lovlig undskyldt for ikke at deltage pt). Jeg har også ansvaret for en upcoming polteraben som også rykker faretruende nærmere uden der er styr på alt. Skolen begynder også at stille lidt flere krav nu og vi skal bla. aflevere noget til vores endelige eksamenprojekt i denne uge. Torsdag smutter jeg også lige til KBH i et par timer for at deltage i noget mode - og blogger relateret. Det glæder jeg mig faktisk til. Det bliver et rart afbræk fra lejligheder, maling, tapet, tociferede besøg i bolighuse/butikker og flyttekasser. Dejligt overfladisk - jeg skal bare nyde. Det irriterer mig også at jeg overhovedet ikke har tid til at træne i øjeblikket. Jeg har hverken tid eller overskuddet. Det irriterer mig grænseløst - jeg render rundt og har totalt noia på over om jeg tager på. For lige at sætte prikken over i'et, så ser jeg heller ikke meget til Hr. Kæreste, da han har vældig travlt med byrådet og skolelukninger - og når vi endelig ses, så har det for det meste noget med en af lejlighederne at gøre. Og nævnte jeg forresten, at der står 42 kr på min konto og at vi idag kun har d. 7.? Great, just great.

Nå, stop nu Jeanett. Fremhæv de positive ting der nok sker i denne uge: Skal se søde lillesøster i morgen OG torsdag. Skal til sjov i KBH torsdag. Får måske ny lækker sofa i morgen. Og lørdag skal jeg gense en masse folkeskolekammerater - og det GLÆDER jeg mig til. Især min gode ven Cuong som endelig er kommet hjem fra Vietnam efter at ha' boet der i en 2-3 år nu. Nu vil jeg skride til træning - bare for at prøve og bryde den onde cirkel jeg er kommet ind i. Sorry for surt/deprimende opstød, men alt er bare ikke lyserødt hele tiden.


Just a personal entry from my part. I'm so stressed these days and I don't feel like I have a place to call "home". Pretty ironic since I actually have to apartments at the moment. I just have to many things to take care of.

11 comments:

Michelle said...

Puha - forstår godt du er stresset! Det er også meget at se til...
Håber det snart bliver bedre.

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

Simone said...

Nogle gange har man bare brug for at komme ud med det. Håber dog ugen bliver nogenlunde alligevel (:

K said...

Puha lyder som rigtig mange ting at få styr på..
Håber da at der kommer styr på det senere :-)

Sacha said...

Se og tænk positivt, især når tingene ser presset ud.

:)

Anonymous said...

Du skal slet ikke sige undskyld for noget - du er et menneske ligesom alle os andre, og formår med et så hudløst ærligt indlæg som dette, at skabe en endnu dybere kontakt til dine læsere end nogen som helst af de størrer bloggere gør.

Jeg syntes det er rigtigt flot af dig at vise en helt ny side af Jeanett! :)


Op med hagen, op med humøret - alt det hårde slid skal helt sikkert nok belønne sig i sidste ende. Det tror jeg også godt du ved inderst inde :)

- AT.

Miss Jeanett said...

Tusind, tusind tak for alle jeres søde ord. Det var virkelig nogle skønne kommentarer at komme hjem til (fordi jeg KOM nemlig til træning, yay me!). TAK!

@ AT.
Tusind tak, dine ord gik lige ind og ramte mig derinde hvor det gør godt. Du gav mig lige et extra skud energi. Så tak - det mener jeg virkelig af hele hjertet.

Pernille said...

Hej Jeanett,
Som jeg også skrev til dig på FB:

Jeg synes, det er rigtig rart at du åbner dig på den her måde, for du er et menneske som alle os andre. Vi kender allesammen de følelser du har ligenu, så det er bare menneskeligt at du deler dem.

Synes det er dejligt, at se den side af dig :) Mere personligt end ellers og det kan jeg godt lide, fordi du ellers virker som om, du har styr på hele verden med lækre outfits, kæreste i byrådet og spændende modeoplevelser. Så det er rart med noget mere "menneskeligt" indblik i din hverdag :)
Cheer up - alt løser sig fint!

BetinApple said...

æv! sådan kan man jo desværre godt have det engang imellem - og det er ok! Håber det snart vender.

Er det diesel bloggers night du skal til? :)

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Det skal jeg huske! Måske lidt mere menneskelig-Jeanett og lidt mindre "Jeanett kan klare hele verden". Og mange tak :)

@ Betina
Ja, sådan er det bare nogle gange. Nej, jeg skal til pressevisning for Gina Tricots jule/nytårs kollektion. Altså den hvor alle de fine festkjoler osv kommer (skulle komme i butikkerne nov-dec).

Kimmie said...

Det der med at flytte er altid noget svært noget. Der går altid lidt tid før man føler sig helt hjemme os tilpas. Altså jeg har boet, hvor jeg gør nu, i 3-4 måneder, og jeg føler mig stadig ikke helt hjemme.

Vi har allesammen nogle lorteperioder, og selvom man synes det er en masse gode ting, er det noglegange svært at se det positive i det alligevel.

Jeg håber snart det vender for dig! For det gør det ;)

Nana said...

Kan virkelig sætte mig ind i din situation, men kæmp kæmp kæmp. Har selv stået med to lejligheder hele sommeren, da vi skulle sætte vores andelsbolig i stand, inden vi kunne flytte, og var til sidst ved at kaste op over besøg i Silvan, spartelmasse og sandpapir korn 180.
MEN - når I først er kommet på plads, så bliver det bare så meget lettere. Et hjem er jo dér, hvor man skal have det rart og trygt, og forhåbentlig har du snart den følelse igen.

Og jeg håber du kommer igennem de andre ting, du knokler med. Øv fast træning er altså også svær, I know it. Men jeg krydser fingre for, at du er stærkt på vej tilbage:-)

Rigtig god dag.
/Nana, Myfashionforest.com