Sep 8, 2010

Rulam // Shearling

Photobucket

Først vil jeg lige sige mange, mange tak for jeres søde kommentar her på bloggen, facebook og på mails til indlægget her. I gav mig sgu lige en dejligt optur og mit humør er meget bedre i dag. Både pga jer, fordi jeg kom til træning igår, fordi Hr. Kæreste har haft tid til at ligge og putte hele morgenen i sengen og fordi min søster kommer idag (se, nu fokuserer jeg på det positive? ;) ). Jeg blev iøvrigt overrasket over, at høre fra flere af jer at i synes det var rart at se en ikke-perfekt side af mig, fordi jeg tit virker som om jeg har styr på det hele. Let me tell you, det har jeg LANGT fra. Det er bare nemt at sortere hvad man skriver på en blog, hvis i forstår hvad jeg mener? Men tak igen - og jeg skal nok prøve at vise en mere menneskelig side af mig selv. Så håber jeg i kan lide den :)

Nå, men for at snakke lidt fashion igen, så har jeg desværre allerede fået overload af rulam jakker. Jeg kan godt se de er fine, men jeg har på fornemmelsen at det godt kunne blive en one-season trend og derfor synes jeg det er en meget dyr trend. Jeg gider heller ikke render rundt i en rulam jakke sammen med resten af Odenses piger. Sorry girls. Tilgengæld er jeg ret lun på at anskaffe mig nogle støvler med rulam og jeg lurer bla. på disse støvler. Hvilke kan i bedst lide?


I'm really not into the shearling jackets who everyone are talking about. I got an shearling-overload from reading about this trend on EVERY single blog at the moment so I'm not doing that this season. I'm, on the other hand, pretty into boots with shearling and I'm considering these at the moment. Which one do you like best?

8 comments:

BetinApple said...

jeg synes de armygrønne øverst til venstre er finest :) jeg har dog også fået nok af rulam pga. overeksponeringen :b

Miss Jeanett said...

@ Betina
Jeg hælder også mest til enten de army grønne eller dem fra Miss Selfridge.
Og I know! Alle snakker om rulamjakker pt - kan snart ikke mere.

Manja said...

Dem fra ASOS øverst til højre. Dem har jeg nemlig selv lige købt :)

camilla said...

Ingen af dem :-).

Men giver dig helt ret i at rulams tendensen er en tendens som vi nok alle hader om et halvt års tid :-). Har også selv valgt at springe over

Frk. Emma said...

Jeg er helt vild med dem fra Miss Selfridge :D

Astrid Mie Majgaard said...

Jeg er også på dem fra Miss Selfridge, de ser bare mest behagelige ud, og vintersko skal man jo have på når det er glat - sååå. Og er også fan af at man tager noget fra modebilledet og måske gør det i mindre skala, som fx en sko i stedet for en hel jakke.

Lasse said...

De er da kanon gode bud på alternativer til ex Burberrys mega dyre støvler! :) Køb de sorte med spænder! De er fine :)

Miss Jeanett said...

@ Lasse
Ja, det har du egentlig ret i! Nu bliver jeg helt i tvivl :)

Ihhh jeg ved slet ikke hvilke jeg skal vælge nu, piger!