Oct 5, 2010

Burberry-like shearling boots

Photobucket

Jeg sidder virkelig og savler over disse sko. Alt ved dem er labert - læderet, den sindsyge høje hæl og rulam. Den er very Burberry FW10 lik (se lige hvor meget de ligner dem Emily har!). Tilgengæld er disse, som er fra River Island, en del billigere end Burberry. Burberrys ligger på over 6000 kr, hvor de her kun koster ca. 1100 kroner. Desværre sender River Island ikke udenfor UK ellers havde jeg været alvorligt fristet (men der står på webshoppen, at de arbejder på at åbne op for andre lande). De kan findes her, hvis nogle af jer enten bor i UK eller har kontakter der.


I love these boots from River Island! They're so cool and very Burberry-like. You can find them here.

6 comments:

Simone said...

Nu fik du også mig til at savle - de er virkelig flotte (:

Anne said...

De er ret populære de støvler. Jeg synes de minder en del om dem fra New Look, jeg bloggede om her: http://annechristensen.blogspot.com/2010/09/getting-ready-for-fall.html. De er dog ikke så høje og heller ikke så lange, men tilgengæld kan de købes til ca. 300kr! Og New Look sender til DK, så det er da et meget godt alternativ? De kan købes her: http://www.newlook.com/shop/womens/boots/buckle-boot_202590424?productFind=search

- Anne

Tanja said...

Jeg har lige købt et lignende par i New York! Tror jeg gav omkring 900 ca omregnet:) De er virkelig fede:)

Miss Jeanett said...

@ Anne
Ja, de minder meget om! Synes bare de her er federe og lidt mere fierce. Men vil da overveje de andre!

Petra said...

De er super fede, havde også overvejet at købe dem, indtil jeg købte nogle andre på Designer Bazaar i weekenden, til KUN 400 kr.! :-) Så var jeg glad og tilfreds. Der er et billede på min blog, hvis du vil se dem.
/Petra

Glamour Bbey. said...

I have the look-a-likes from New Look!