Oct 13, 2010

De 13 rigtige svar

Photobucket


Flere af jer har efterspurgt listen med de rigtige svar på konkurrencen, da i var lidt nysgerrige. Og det skal i da selvfølgelig ikke snydes for. De spørgsmål der voldede jer flest problemer var min danske ynglingsfilm og min nationalitet (udover dansk). I kan se de rigtige svar her:

1. Hvor mange søskende har jeg? To stks - en lillesøster Sabrina på 23 og lillebror Andreas som er 16.
2. Hvad hedder Hr. Kæreste til fornavn? Han hedder Tim (det spørgsmål svarede i ALLE sammen rigtigt på)
3. Hvad studerede jeg på uni inden jeg droppede det til fordel for multimediedesigner? Jeg læste religion på uni i 2 år her i Odense inden jeg droppede det.
4. Hvor længe har Hr. Kæreste og jeg været sammen? (det behøver ikke være præcist med antal dage - i skal bare tælle halve år med). Vi har rundt regnet været sammen 8 ½ år
5. Hvilket high street mærke er der blevet blogget mest om i bloggens levetid? ASOS
6. Hvad str. bruger jeg i sko? 40 (enkelte gange 39, men 40 er det rigtige svar)
7. Hvor arbejder jeg? Gina Tricot i Odense
8. I hvilken by bor jeg og hvor kommer jeg oprindeligt fra? Det var lidt et trick spørgsmål, fordi svaret er bare Odense. Jeg er født her og hænger stadig ved!
9. Jeg er 6,25% en anden nationalitet - men hvilken? Jeg er lidt svensker fra min fars side af familien
10. Hvor mange rejser var jeg på sidste år (i 2009)? Jeg var på 4 rejser i 2009: Gran Canaria i januar, Milano+Como Søen i marts, Cypern i juli og Amsterdam i november.
11. Hvornår har jeg fødselsdag? (date, måned og fødeår)? Jeg er født d. 28. maj 1984
12. Hvor høj er jeg? 178 cm
13. Hvilken film er min danske farvorit film? "Efter Brylluppet". Helt fantastisk film - aldrig har jeg grædt så meget til en film før.

6 comments:

Simone said...

Nu når du skriver det med lidt svensker, kan jeg faktisk godt huske du har nævnt det - men nøj det er længe siden. Eller også er jeg bare glemsom :b

Anonymous said...

Nøj, hvor er den farve fin til dig!

Stine K.A. said...

Jeg kunne nu godt tænke mig at vide, hvor det står? (: For har virkelig brugt lang tid på at lede efter det :p

Anita said...

Ja - hvor står det? :)
For puha jeg ledte længe. Endte med at sende det ind da jeg ikke mente jeg havde en chance, og kan se jeg havde 12 rigtigte :)men kunne jo bare have forsøgt. Men af dumhed blir man klog :)

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Jeg kan ikke finde det præcise indlæg, men jeg kan huske at det var i forbindelse med noget fest-halløj, hvor jeg nævnte at jeg var svensker og derfor drak en del(åbenbart logik for mig med tømmrmænd? haha).

Men måske kan nogle af dem der svarede rigtigt fortælle det præcise indlæg?

anne said...

Jeg kan lige fortælle, hvor jeg fandt det: Kunne ikke se det nogen steder på bloggen....så læste jeg nogle af dine Twitter-posts, og på et tidspunkt stod der 'bliver altså mere og mere lun på de der svenskere. Har ellers aldrig været en stor fan (selvom jeg selv er en vis procentdel svenska)'.

Alle dine Twitter-beskeder har vel på et eller andet tidspunkt stået ude i siden på bloggen (altså lige, når du har skrevet det)....så jeg tænkte, at det var lidt af et trick-spørgsmål eller hvad man kalder det.

Kh, Anne.