Oct 26, 2010

Det eneste realityshow

Det eneste realityshow jeg nogensinde ville overveje at deltage i er The Amazing Race. Det kører pt i USA på programmets 17. sæson (!!) og det holder stadig max. Det er så sejt! Helt basic så starter 11 hold af 2 personer (det er tit to bedste venner, forældre/barn, et kærestepar, to kollegaer osv) der er med i et kapløb rundt om jorden. De starter vist altid et sted i USA (alle starter sammen) og derfra ved de så ellers ikke hvor de skal hen. Under hver episode kommer der nogle udfordringer som at spise underlige ting i eksotiske lande, bygge en iglo, rapelle ned af et høje bygning osv osv. Ved slutningen af hver etape bliver et hold elimineret og sendt hjem. Det hold der kommer først til den aller sidste destination vinder 1 million amerikanske dollars, JO TAK! Åhhh jeg ville virkelig gerne deltage sammen med Hr. Kæreste (han har givet grønt lys for detagelse, hvis det skulle komme til Danmark). Jeg tror seriøst, at vi ville være så awesome i The Amazing Race. Videoen øverst præsenterer jer for holdene denne sæson. Mine favoritter er det asiatiske far/søn hold med Kevin og Michael. De er ret sjove (især faren) og super sympatiske. De er heldigvis stadig med. Indtil videre har ruten rundt om jorden været således: Boston, USA > London, England > Accra, Ghana > Doryumu, Ghana > Kiruna, Sverige (Lappland) > Narvik, Norge > Sankt Petersborg, Rusland - og der er stadig en del afsnit tilbage! Misundelse x en milliard.

KOM SÅ AMAZING! Enten så laver i en dansk udgave eller også så inviterer i mig med i den amerikanske udgave. Jeg vil, jeg vil, jeg vil!


There's only one reality show I'd ever participate in and that's The Amazing Race. I love that show! Too bad there's not a danish version of it so I hope that there would be one soon or to be invited to take part of the american one. PLEASE, please - pretty please! FYI my favorite team this season is father and son Michael & Kevin.

6 comments:

Balladen said...

Erhm, der ER allerede en dansk udgave :D

Jeg har også fuldt AR i flere år, og jeg endte faktisk med at melde mig til den danske version.

Den kører på Kanal 5 (el. lign) med Thomas Mygind som vært, hvis jeg husker ret, og hedder vistnok Peking Ekspressen. Det er ikke helt så godt som AR, men det er det tætteste på, vi kommer herhjemme.

Ditte said...

Der kørte faktisk engang et lignende program i Danmark. Det var på kanal 5, og hed Peking Exspress. http://kanal5.dk/presse/presseiframe/viewPress.php?id=180

Desværre blev det produceret for tre år siden :(

Anonymous said...

Ej hvor sjovt... kan huske jeg så det program da jeg var mindre, og havde helt glemt hvad det hed :-) tak..

Laura said...

Hvis du godt kan lide Kevin og hans far, så skulle du kigge på hans YouTube-channel. Jeg ved ikke om de har nævnt det i programmet, der er også nogle videoer derfra. Jeg har fulgt ham i meget lang tid og der er nogle virkelig sjove videoer! Og jeg ELSKER hans far!

http://www.youtube.com/user/kevjumba

//Laura

Miss Jeanett said...

@ Balladen + Ditte
WHAT?? Hvorfor har jeg ikke opdaget det? Er det et program der stadig kører?

Miss Jeanett said...

@ Laura
Jeg har godt luret et par af dem, men det kunne være jeg skulle se lidt flere. Hans far er nemlig rigtig sjov! Og de virker begge super sympatiske.