Oct 25, 2010

NY konkurrence

Photobucket

Nu hvor præmierne fra den anden konkurrence er sendt afsted, så tænkte jeg at det var tiden til konkurrence nr. 2 som jeg har lovet jer. Denne gang er den mere simpel - jeg skal nok lade være med at sætte jer til at gennemtrevle bloggen lige forløbigt hehe. Det i kan vinde er disse fine ringe fra Friis & Company (tak til Mia fra Friis for at sponsorere). Jeg er selv ret vild med den øverste! Det eneste i skal gøre er at stille mig et spørgsmål her i Formspring. Det bedste/sjoveste/anderledes/originale spørgsmål vinder. Det kan da ikke være mere simpelthen? Et lille tip er dog evt at kigge nogle af de andre spørgsmål derinde igennem, så i ikke stiller nogen der allerede er blevet stillet. Fx har jeg allerede svaret mange gange på hvor høj jeg er.
HUSK at skrive jeres mail i jeres spørgsmål derinde (jeg oftenligegøre ikke jeres mail).

Konkurrencen slutter på søndag kl. 21.00. Jeg glæder mig til at se og besvare jeres spørgsmål!


I'm startin a new competition. You can win these two rings from Friis & Company and all you have to do is to ask me a question here on Formspring. The most fun/original/best question wins - it's as simple as that. Remember to leave your email with the question. The competition runs 'till sunday at 9.00 pm (CET).

3 comments:

MiaMaria said...

Hej Jeanett

Jeg så lige at der var en der spurgte om du ville lave en guide til ebay på din formspring og eftersom man ikke kan kommentere derinde, så ville jeg bare lige som service info (inden du evt går igang med det kæmpe arbejde det er), at jeg har lavet en stor trin-for-trin guide til ebay for nybegyndere, med billeder og det hele, som findes på min blog.

Hvis du har lyst kan du give tippet videre. Det findes her:

Del 1: Tilmelding og Registrering

http://fashionfairytales.blogspot.com/2010/09/guide-til-ebay-del-1.html

Del 2: Sådan Søger Du (Bedst)

http://fashionfairytales.blogspot.com/2010/09/guide-til-ebay-del-2-sadan-sger-du.html

Del 3: Sådan Byder Du (Bedst) På Auktionerne

http://fashionfairytales.blogspot.com/2010/09/guide-til-ebay-del-3-sadan-byder-du.html

Håber det kan bruges til noget- og måske spare dig for en arbejdsbyrde hvis du overvejede at lave sådan et indlæg- Nu har jeg jo lavet det og så kan det ligeså godt komme så mange til gode som muligt tænker jeg, og du har jo trods alt en større læsergruppe end jeg :)

Mvh

Mia M
/www.fashionfairytales.blogspot.com

munken said...

hej Jeanett.

Jeg så lige at du gerne vil være multimedia designer. Det virkelig det jeg drømmer om at blive, men jeg ved ikke rigtig hvilken "veje" jeg skal gå. så jeg vil høre hvilken uddanelser du tager eller bare hvad du gør for at blive det? :D
-Cm@ny-post.dk

knus Camilla (:

Miss Jeanett said...

@ MiaMaria
Mange tak! Det skal jeg nok huske, hvis jeg beslutter mig for at lave en :)

@ munken
Jeg tager simpelthen bare uddannelsen som multimediedesigner. Jeg tager den her i Odense og der kræver de en studentereksamen for at få adgang til uddannelsen.