Oct 8, 2010

ELF mineral læbestift

Photobucket

Igår sendte jeg min første ordre til ELF afsted. Jeg har længe overvejet, at bestille noget derfra - især fordi det er så sindsygt billigt. Jeg proppede min kurv med alt muligt, men fjernede så lige en del inden jeg betalte -bla. alt neglelak jeg havde puttet i. Fordi come on, jeg mangler seriøst ikke neglelak? Tilgengæld røg der 3 mineral læbestifter med i bestillingen. Jeg er faktisk gået hen og blevet ret glad for læbestift. Indtil videre har jeg dog kun eksperimentert med den røde jeg har, så jeg tænkte jeg skulle prøve nogle nye farve. Købte en hel nude, så jeg kan teste nøgne læber og den der hedder Nicely Nude som jeg håber er tæt på min egen "læbe-farve". Og så røg farven Party Pink også med. De koster 29,58 kroner pr stk. Jeg købte også lidt andet - bla. en eyebrow gel, men mere om det når min bestilling kommer.


I just made my first order ever at ELF. I bought a lot of things and amongst those were these 3 mineral lipsticks.

9 comments:

Simone said...

Du må lige vende tilbage med din mening af bestilling og forsendelse. Overvejer nemlig en del neglelakker og andre ting der inde fra (:

Anonymous said...

Du købte nogle lipstains for ikke så lang tid siden... Giver du ikke en anmeldelse af dem (eller har du gjort det)?

Mvh. Natalie

Guapizimo said...

Er spændt på din anmeldelse af læbestifterne, kunne selv godt finde på at prøve dem.

Miss Jeanett said...

Jeg skal nok komme med anmedelse - men jeg købte ingen neglelakke. Kun make-up produkter og en enkelt pensel.

@ Natalie
Jo, jeg købte en enkelt lipstain fra Covergirl som jeg har været rigtig glad for. Jeg har ikke lavet nogen anmedelse endnu, fordi jeg kan simpelthen ikke finde den her i flytterodet og jeg vil jo gerne vise den "på". Men har stadig planer om at anmelde den, når jeg finder den...

Anita said...

Glæder mig til at høre om kvaliteten. Overvejer nemlig at kaste mig ud i rød læbestift - men jeg vil ikke give en formue for den hvis jeg ikke kan lide det.

Hav en god weekend :)

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Anonymous said...

Vil bare lige sige at neglelakkerne er vildt gode. Meget bedre end H&M hvis man skal sammenligne med nogle andre billige! Og ELFs mineral makeup er også virkelig godt!

Anonymous said...

Ved du hvor lang tid der går, fra man har bestilt til man har produkterne?

Miss Jeanett said...

@ Anita
Jeg skal nok komme med en anmeldelse! :)

@ Anonym
Det siger desværre ikke så meget, fordi jeg synes ikke H&Ms neglelakke er specielt gode. Men det lyder godt med mineral make-uppen. Den overvejer jeg også at købe mere af.

@ Anonym
Det er første gang jeg har prøvet at bestille, så jeg ved det desværre ikke. Jeg bestilte sent torsdag aften.

Mona said...

jeg har også lige modtaget min første bestilling fra elf, jeg købte så en del neglelakker (har også skrevet en lille anmeldelse af dem på bloggen, hvis der er interesserede), men nu er jeg da også helt hooked på de her læbestifter. især den i midten synes jeg har en rigtig fin naturlig farve. glæder mig til at høre hvordan de er (: