Oct 8, 2010

TILBAGEBLIK: Oktober 2009

Photobucket

Jeg vil prøve noget nyt som jeg kalder "Tilbageblik". I starten af hver måned vil jeg tage et tilbageblik på den samme måned - bare året før (dvs. dette indlæg vil handle om oktober 2009). Ideen har jeg ikke fået selv, men har jeg set hos mange svenske bloggere (bla. Kenza gør det) og jeg synes det fungerer rigtig godt. Det giver muligheden for et blik tilbage i arkiverne, vi kan grine over trends vi måske savlede over sidste år og samtidigt kan de nyeste læsere lære lidt mere om mig. I må meget gerne sige hvad i synes om det og om i får noget ud af det. Jeg vil lige forsøge et par måneder - ihvert fald for min egen skyld. Måske kan jeg opdage nogle usunde shopping vanerne haha.

Oktober 2009...

... stod i kommunalvalgets tegn, da Hr. Kæreste stillede op til byrådet i Odense for Socialdemokraterne.
... var jeg ude og hænge valgplakater op en kold eftermiddag (meget koldere end vi har det i øjeblikket).
... holdte vi valgkampsfest for Hr. Kæreste, hvor en masse gode venner og politikinteresserede kom.
... købte jeg bla. sorte stiletter fra Friis & Co, Essie's "Matte about you", en rød kjole der skulle bruges til valgaftenen senere i november og en sort velour kjole fra Asos som endte med at blive min nytårskjole.
... bestilte vi rejse til Amsterdam for at besøge vores ven Nick som jeg gik på 1. semester med.
... spiste jeg wienersnitschnitzel hos mine forældre.
... deltog jeg i mit første event i forbindelse med bloggen. Jeg hostede "Meet your blogger"-event for Friis & Co sammen med Maria i Odense C. Jeg fik for første gang muligheden for, at møde en masse af jer læsere og det var vildt fedt. Men jeg indrømmer, at jeg var ret spændt og en smule nervøs, hehe.

I kan tage en rejse tilbage til alle indlæg i oktober 2009 her.


I'm starting a new thing here on the blog and I'm calling it "Looking back". Each month I'll be looking back on the same month - just the year before. So here's October 2009!

12 comments:

Guapizimo said...

Jeg synes det er en god idé og kan godt huske nogle af billederne nu jeg ser dem igen :)

Simone said...

Jeg synes det er en rigtig god idé. Meget fedt at se tilbage (:

Stine said...

Jeg synes også, det er en god ide, det er interessant at se og læse (:

Astrid Mie Majgaard said...

Det er en rigtig god ide, også for de "nye" som følger bloggen!

Miss Jeanett said...

Tak fordi i tager godt imod ideen piger - jeg vil ihvert fald prøve et par måneder endnu og se hvad folk siger til det :)

Anonymous said...

rigtig fed ideé da jeg kun har læst med de sidste par måneder er det godt at se hvad du før har skrevet. :-) forresten jeg så dig i gina tricot igår. du er lige så køn i virkeligheden. :D

Miss Jeanett said...

@ valeria
Ej, gjorde du? Haha, hvor sjovt. Men mange, mange tak. Er ellers snotforkølet, så følte mig ikke særlig lækker hehe. Men tak :)

june... said...

God idé, så bliver dine gamle indlæg og så brugt til noget :) Du har da tabt dig det sidste år (ment som kompliment :)

God fredag

/June
pixeleret.blogspot.com

Anonymous said...

:-))'

Miss Jeanett said...

@ june
Ja, synes også det er sjovt at kigge lidt tilbage. Jo, det har jeg. I oktober havde jeg dog allerede smidt de første par kilo (startede med at træne i august 2009), men har nok smidt en 5 kilo siden oktober sidste år. Så tak fordi du lagde mærke til det :)

june... said...

Hvor fedt! Gid jeg var så målbevidst :) Det misunder jeg virkelig. Og så lidt da :) Altid rart at komplimentere andre, og høre de sætter pris på det :)

Udover det har du en rigtig skøn blog :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ june
Jeg har også prøvet mange ting af - bla tabte jeg mig for 5 år sidne 9 kilo på 3 mdr ved at følge Atkins kuren, men lige så snart jeg begyndte at spise normalt igen (=kulhydrater), så tog jeg alt pånær 2 kilo på igen. Jeg har efterhånden fundet ud af, at det er meget svært at tabe sig via mad OG holde det. Motion er simpelthen vejen frem og det giver samtidigt rum til at kunne spise lidt syndigt engang imellem.

Og tak fordi du gider at følge med herinde!