Oct 7, 2010

Hr. Kæreste og tomatsuppe

Photobucket
Hr. Kæreste og jeg på Cypern 2010


Let me tell, det er ikke easy at være kæreste med politiker. Det er lidt hårdt - men det er garanteret mere spændende, at høre om hans dag end hvis han havde været noget mere "normalt". Det er en vildt interessant, men også hård verden, når man vil den politiske vej. Og det er især hårdt i de perioder, hvor der er store begivenheder, så som valg. Der er kun MAX 13 måneder til valget (det kan komme før, hvis statsministeren vælger at udskrive det før tid) og det kan sagtens mærkes i vores hverdag pt. Alle er igang med at gøre alt klart, sådan at et evt valg ikke kommer bagpå nogen. Det betyder så også, at Hr. Kæreste har extra travlt eftersom han BÅDE sidder i byrådet her i Odense OG arbejder som en slags kampagnechef for Pernille Rosenkrantz-Theils valgkamp. Jeg ser ham derfor ikke så meget pt, men i aften kom han tidligere hjem og overraskede mig i køkkenet (imens jeg stod og lave tomatsuppe) med et skønt kys. Det er altså sådan nogle små ting jeg bliver nødt til at sætte pris på i travle tider.

It's not easy to be in a relationship with a politician like I am. In busy times I have to focus on the small things like when he came home today (earlier than he said he would) and surprised me in the kitchen with a big kiss while I was making tomatosoup.

7 comments:

Anonymous said...

Det kan lyde som en kliche når jeg skriver det, men altså, det er de små ting der betyder noget i hverdagen.. Specielt når man har været i forhold i mange år, og luften lidt er gået af ballonen! :)

Fortsat god aften!

Chrisser

Miss Jeanett said...

@ Chrisser
Det er slet ikke kliché, fordi det er helt rigtigt! God aften til dig også :)

Simone said...

Hvor ser i altså søde ud. Og ja, det er ofte de små ting i hverdagen der betyder noget (:

Anonymous said...

Det er de små ting, der betyder noget i en travl hverdag. Min karriere betyder alt for mig, og det er vigtigt, at min partner giver mig plads til at dyrke den. Men ville da ønske, at jeg havde tid til at være den, der laver tomatsuppen bare engang i mellem...

Miss Jeanett said...

I har helt ret piger!

@ Anonym
Sådan er det også her hos os -der er det bare karriere der betyder meget for Hr. Kæreste. Men jeg forstår jeres situation!

Miss Jeanett said...

I har helt ret piger!

@ Anonym
Sådan er det også her hos os -der er det bare karriere der betyder meget for Hr. Kæreste. Men jeg forstår jeres situation!

Janni C. C. said...

Jeg har også en kæreste der er politiker, og hans stillede også op til byrådet sidste år.
Det var meget hårdt aldrig at se ham, når han i forvejen ikke bor tæt på mig.
Så jeg ved hvordan du har det!
Men ja, det gælder om at se det positive i ting som dette :-)