Oct 2, 2010

Forever21 kommer til Europa!

Photobucket

Jeg spottede igår aftes på Elle UK, at Forever21 ENDELIG kommer til Europa. De åbner de første to butikker her i oktober i hhv Dublin, Irland og Birmingham, England. De åbner desuden også en netshop som jeg virkelig håber på sender til DK, så vi slipper for deres sindsyge portopriser fra deres US webshop. Men mon ikke de gør det, når US sitet gør? Til jer der ikke kender kæden, så er konceptet meget ala H&M og Gina Tricot: meget billigt tøj, hvor kvaliteten selvfølgelig så også kan være der efter. Men det passer mig perfekt - jeg bliver nemlig hurtigt træt af mit hverdagstøj og kan derfor godt lide at have stor udskiftning. Jeg shoppede i Forever21 i Dubai Mall, da jeg var i Dubai i februar og der var masser af lækre ting. Jeg købte bla. disse wedges. Hvad siger i til nyheden?


I read at Elle UK that the US brand Forever21 are opening their first two stores in Europa. They will be in Dublin, Ireland and Birmingham, England and they're set to open here in October 2010. They're launching a european webshop too. Are you excited about these news?

8 comments:

Rikke'M said...

Wauw! Sikke da en nyhed! Jeg elsker forever21, kunne være fedt med en lidt billigere porto til dk :)

A Shopaholic is loose said...

Yay, gid flere vil følge efter! ;-D

Mette said...

Ohhh hvilken god nyhed, F21 er et billigt twist til den daglige garderobe.

X for at de vil sende til DK.

BELLA DONNA said...

Nice! Vi må håbe der kommer én til Danmark på et tidspunkt.

//Christina.

Anne said...

Kender ikke rigtig Forever21, men har hørt dig snakke en del om det, og lyder da som noget jeg lige skal tjekke ud :)

-anne

Julie said...

Ih hvor godt, håber at der kommer mange flere! Der mangler da en lige på oxford circus i London - min absolutte yndlings shoppinggade ;-) Nå ja, og et par stykker i DK gjorde såmænd heller ikke noget :-D

/Julie
www.99dresses.blogspot.com

Anonymous said...

ARRRRHHHHH FANTASTISK!!! :D Det er helt sikkert dagens bedste nyhed! Og det blir endnu mere fantastisk hvis de også sender til DK uden at tage overpriser for det!

- AT.

Chaos said...

Det glæder jeg mig virkelig til! Har villet bestille derindefra så mange gange, men portoen er liiige pebret nok... :)