Oct 3, 2010

Maskros-surprise

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Igår da jeg kom hjem fra arbejde ventede der en lille surprise til mig. Hr. Kæreste havde været i Ikea, hvor han havde fået købt 2 stole ydeligere til vores spisebord og så den kendte Maskros lampe. Jeg har været forelsket i den siden jeg så den første gang, men desværre har den bare været for stor til vores lejlighed. Men så skete der det fantastiske, at Ikea netop er kommet med en mindre version og den kom i Ikea Odense i mandags (tusind, tusind tak til den søde læser der tippede mig om, at en mindre version kom). Den lille har en diamter på 55 cm, hvor den store er 80 cm. Her er lidt billeder af hvordan spisestue-delen af vores stue nu ser ud. Vi mangler ydeligere 2 stole til bordet, men det må blive i næste måned.

Og så lidt ubrugelig info: Jeg påstod i et tidligere boligindlæg, at Ikea Odense er den største i DK, hvor der så var nogle af jer der mente det var Aalborg. Nu har jeg researchet lidt og vi har egentlig alle ret på hver vores måde. Odense ER den største Ikea butik i DK, men hvis man tæller arealet på varerlageret med, så er det rigtig nok at Aalborg er større. Men der hvor vi som kunder går rundt er altså større i Odense end i Aalborg. Totalt ligegyldigt, I know (jeg søndags-stener). Speaking of Ikea, så vil jeg endnu engang smutte derud og købe lidt småting til lejligheden.


I come home to this surprise yesterday: Mr. Boyfriend had been to Ikea and bought some more chairs for our dinning table and the Maskros lamp that I've been wanting for so long. It has finally been made in a smaller size!

9 comments:

Ann-Sophie said...

WOW, hvor ser det godt ud!!!!

Miss Jeanett said...

Tusind tak søde :) Nu begynder det så småt også at minde om et hjem :)

Nanna said...

Hvor er det bare super flot! Tapetet er da bare så fint :) Og tak for info om Ikea ;)

Camilla said...

Eej, hvor er det fint! :) Lige et spørgsmål, hvor er spiseborde fra? :)

Anonymous said...

Super fint! :) Hvilket prisleje ligger den smukke lampe i?

Miss Jeanett said...

Tusind tak piger. Det er første gang jeg rigtig "indretter" en lejlighed, så fedt at i kan lide det! (Vores gamle lejlighed var sammensat af en masse gamle møbler vi havde fået).

@ Camilla
Spisebordet er fra IKEA også. Mener vi gav 1200 kr for det. Det er et 6-mands som kan blive til et 10 mands.

@ Pernille
Lampen koster 399 kr i den størrelse vi har og 629 kr i den store version.

Simone said...

Hvor ser det altså godt ud! Rigtig godt at den kunne fås i en mindre størrelse, for den passer jo perfekt ind (:

K said...

Tillykke med den nye lampe ;-) Det ser fantastisk ud ;-)

Anonymous said...

Hvor er der blevet super flot.

Dejligt at se at du har fået fat i lampen, (det var mig der kom med det lille tips). Den passer virkelig fantastisk godt ind.

Jeg kan faktisk se at stolene I har, er dem jeg også overvejer (hvis de er fra Ikea?). Sidder man godt på dem?

Mschouw