Oct 3, 2010

Asos køb

PhotobucketPhotobucket

I told you so! Jeg sagde, at jeg nok ville ende med at købe den sorte kjole, især nu hvor der lige kom en 20% kode til Asos. Jeg har tænkt mig, at bruge den til vores indflytterfest i november. Den nude body-ting fra Flexees snuppede jeg, da jeg blev alvorligt fristet efter at ha' set den her hos Kia. Regner med at bruge den som en slags top med højtaljede bukser eller nederdele. Jeg snuppede en str 34D - som burde svare til en 75D. Jeg snuppede for sjov også en læbepomade med mint-choko smag med (min ultimative favorit er stadig den her). Den 20% rabatkode hedder iøvrigt ASOSSIRENE og virker til og med d. 14. oktober.

I kan finde den sorte kjole her og body-tingen her.


I just did some shopping at Asos where I bought these two things. I'm thinking of wearing the black dress at our housewarming party in november. And I just had to own the nude body-thing from Flexees after I saw it here.

7 comments:

Simone said...

Jeg glæder mig til at se den sorte kjole på. Den ser virkelig fin ud (:

Anonymous said...

har også lige bestilt den:) men det 34 der står foran tallet betyder størrelse 34 og ikke skålstørrelsen. :P

Nana said...

Du må rigtig gerne melde tilbage, hvordan bodyen er i str - altså om den nu også er true to size - og om det ser fedt ud at bruge den som top, for det går jeg nemlig også og overvejer.

/Nana

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Det er jeg i tvivl om. Fordi i UK kører de jo ikke med størrelse 34, 36 osv - det hedder UK6, UK8 osv. Tilgengæld hedder deres omkredse i bh'er 32, 34, 36. Og der stod også "Cup size 34D" der hvor jeg valgte. Men nu får vi at se - så må jeg evt bare sende den tilbage og bytte størrelse, hvis det er.

Anonymous said...

nej det har du helt ret i. men ifølge kias ældre indlæg omkring den (i kommentar feltet) skrev hun tallet stod for tøjstørrelsen. men men men. ja nu må vi se hvordan størrelsen er. du er jo alligevel så slank du nok godt kan slimme dig ned i den hvis det skulle være en 34:) du må meget gerne melde tilbage med størrelsen

Nana said...

Har arbejdet i Wunderwear, og der betyder 34D str. 75 D, så det burde være helt korrekt.

Anonymous said...

pis, så skal min sendes retur:P