Oct 24, 2010

Diamond tights

Photobucket

Igår på arbejdet spottede jeg disse strømpebukser og jeg var straks interesseret. Synes de er super fine med stenene, men jeg har faktisk ikke købt dem endnu, da jeg er helt vildt i tvivl om hvordan jeg skal style dem. OG om jeg får dem brugt. Men de koster 99 kr, så måske skulle man bare kaste sig ud i det? Hvad siger i? Og hvilket farve? Først tænkte jeg "selvfølgelig de sorte", men nu er jeg kommet i tvivl. De hvide ville nemlig være totalt "winter wonderland".


I spotted these tights at work yesterday (Gina Tricot) and now I'm really thinking about them. But I'm having doubts whether or not I'm gonna use them. And how to style them AND which colour to choose. Black is a classic, but the white ones are very "winter wonderland"-ish.

10 comments:

tonia fashion tour said...

i adore them!!
definetely i'll buy one!!!

xxx

Frederikke Nørgaard said...

Ejjj, de er jo herre cute!

Guapizimo said...

Hold da op hvor er de fine!!! Dem skal jeg da ind og hhave købt mig! Jeg ender nok med at købe de sorte, kan dog godt se hvad du mener med winter wonderland mht. de hvide, jeg har bare intet andet at style dem med.

Veronika said...

I would defo go for the black ones.

Veronika

Rikke'M said...

Åhr, de hvide ville være fantastiske til en lyseblå kjole. Og de sorte ville være perfekte til en rød kjole til juleaften :) Jeg er fristet af begge.

Ditte Mehner Kristiansen said...

De hvide ville være PERFEKT til hvis man skulle til Sensation...
Men ellers er jeg nu ikke så vild med dem, de er lidt for 90'er synes jeg. :-P

Louise said...

De er virkelig fine! Jeg kan bare bedst lide de sorte, for mig er hvide strømpebukser noget der hører til hos skøjteprinsesser ;)

just another wannabefromhell said...

den sorte! de er skide smukke!

Simone said...

Begge farver er virkelig fine - så meget svært at vælge hvilken farve. Men strømperne i sig selv, er i hvert fald rigtig flotte og ville passe ret godt til jule-december-outfit (:

Sofie said...

og nu har jeg så købt dem. haha.