Oct 23, 2010

Charlies bloggers

Photobucket

Jeg faldt lige over dette billede på Kias facebookside (eller, hun taggede mig og så opdager man det ret nemt haha) og tænkte at jeg lige ville dele det med jer. Vi jokede lidt med, at vi var Charlies Angles, så nu har jeg altså døbt os som Charlies Bloggers. Hvis nogle af jer skulle være i tvivl om hvem de fantastiske ladies er, så er det selvfølgelig stylish Emily, smukke Katrine og så moi til sidst (i yderst afslappet outfit).


I just wanna share this picture with you. Here I am with two danish bloggers Emily, Katrine and then me at the right (in a very casual outfit).

12 comments:

Anonymous said...

Var du på arbejde idag?:) Jeg gik ind i Gina Tricot bare for at tjekke om det var dig (Stalker, im sorry :( ) og det lignede da dig? hehe.

Miss Jeanett said...

Yes, det var jeg :) Jeg havde håret oppe i en høj knold og havde en stor løs bluse på. Hehe, det er okay at være lidt stalker-agtigt ;)

Anonymous said...

Yay jeg så dig!:D Føler mig helt starstruck ;) Du så rigtig god ud!

Anonymous said...

Hende der Miss Jeanett er godt nok lidt tyk :O!

Anonymous said...

Godt**

Miss Jeanett said...

Åhhh hvor er du sød - næste gang må du da gerne hilse :)

@ Nederen Anonym
Hahaha, åhh gud hvor er gud hvor er du sørgelig.

Jane said...

Sjovt at folk der altid skriver negative kommentarer aldrig underskriver med et navn??

maiken said...

Anonym: Det var en meget nedladende kommentar, og den havde Jeanett ikke fortjent. Det er meget skræmmende at nogle har behov for at komme med disse kommentar, og du ved jo godt, at Jeanett er tynd og som hun skal være, for det kan man jo se. Du har åbenbart ikke lært noget der hedder moral!

Jeg synes du ser rigtig flot ud, og jeg synes langt fra du er tyk, og det synes dine andre læsere også Jeanett :-)

Frk.B said...

Åh nej, hvis du er tyk - så må jeg også være tyk...waaah ;)

Du er smååååååk :D

Miss Jeanett said...

Ihhh tak hvor er i søde! Og jeg synes skam heller ikke jeg er tyk, men derfor er det stadig en mega nederen kommentar. Jeg bliver mest sur på vegne af alle andre kvinder. Jeg bliver rigtig ked af det, hvis der sidder nogle piger derude der nu tror de er tykke, hvis de har samme størrelse som mig. Str 38 er IKKE tykt.

kat said...

str 38 er helt normalt!! og alt andet er et forvringning af kvinde idealet!! vi skal være stolte af dem vi er, om vi så er tykke eller tynde!! og su er smuk min skat lad aldrig andre fortælle dig andet!! og tak for weekenden;)

Fernanda said...

nice :)