Oct 22, 2010

Følg på Facebook

Photobucket

Jeg vil bare lige minde jer om, at i kan følge mig på facebook lige her. Jeg har lagt mærke til, at i er en del flere der bruger facebook end twitter, så jeg er begyndt at bruge til mere krudt på facebook istedet. Jeg har planer om at lave et billede album med ikke-sete billeder før og så opdaterer jeg mine statusser en del oftere derinde end twitter. Desuden er det rart for mig, at ha' et sted jeg kan kommunikere med jer på et lidt mere casual plan end her på bloggen. I tjekker nok også jeres egen FB profil oftere end i tjekker min blog. Jeg kommer nok også til at bruge bla. facebook som kommunikations redskab, hvis der skulle blive nogle tekniske problemer lige om snart, når der sker ting her på bloggen. Så kort sagt: Følg mig på facebook HER.

EDIT: Jeg har nu lavet et billedealbum på FB og har spurgt derind hvad for nogle private billeder i godt kunne tænke jer at se (der er selvfølgelig grænser for hvad jeg uploader). I kan kommentere inde på min FB status.


I just wanna remind you that you can follow me on facebook. I've noticed that a lot of you are using facebook more than twitter so I'm gonna spent more time on my FB site from now on. Follow me HERE.

2 comments:

Frederikke Nørgaard said...

Så ka' man lige se min kommentar. Høhø :)

Miss Jeanett said...

Hehe, ja der kom du lige på bloggen :D