Oct 9, 2010

Job til Cuong!

Photobucket
Cuong & jeg til folkeskole reunion i september 2010


I aften skal jeg hygge sammen med gode venner. Vi skal fejre, at Cuong (som er på billedet her sammen med mig) endelige har fået job efter at ha' færdiggjort sin kandidat på uni. Det er ikke nemt med jobs i øjeblikket, så det var lidt af en sejr, da det endelig lykkedes. Så det skal derfor fejres med indisk mad, rødvin og hygge! Cuong og jeg har kendt hinanden siden folkeskolen, gik efterfølgende også i gymnasiet sammen og vi holder stadig ved. Det er altså sjovt med venner der kender en SÅ godt. Han har jo bla. kendt alle de kærester jeg har haft, har set alle de steder jeg har boet og kender min familie godt. Han føles faktisk lidt som familie efter så mange år. Nå, jeg ævler bare nu. Ha' en fantastisk lørdag aften derude og husk min konkurrence som kører indtil på mandag kl. 21. I kan læse mere her.


Tonight I'm gonna celebrate the fact that my friend Cuong just got job - he has been looking since june. He deserves it a lot! We have known each other since elementry school so it has almost been 20 years. It feels like he's family!

5 comments:

Anonymous said...

Hvad er mon for en læbestift, du har på her? :)

/PERNILLE

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Jeg har lipstain fra Covergirl på :)

Anonymous said...

Hej, hvor køber du indisk mad i odense?. Mit favoritsted lukkede og de sidste jeg prøvede lavede totalt smagløst mad. Så håber du kan anbefale et lækker sted. medmindre du laver det selv og måske har en god opskrift..:)?

-Marie

Sara said...

Ja altså den koster 26 pund som svarer til ca. 222 kr - minus de 20 % giver 177,6 kr + 25 i porto = 202,6 :)

Jeg vil gerne give 150 inkl porto ellers køber jeg på Asos :) håber du ikke tager det dårligt :)

Fortsat go søndag

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Jeg køber det hos Ammi Jees - helt klart det bedste sted i Odense!

@ Sara
Min mor endte med at gerne ville købe den for 200 kr, så det slog jeg til på :)