Oct 6, 2010

Konkurrence: Tips kupon

Så er det som lovet konkurrence-tid! Og her er hvad i skal gøre for at vinde: I skal simpelthen tipse en 13er om mig og bloggen. Så der er selvfølgelig en fordel i at ha' fulgt med i bloggen længe. Nye læsere skal dog ej fortvivle. I kan nok finde hjælp i mine "tags" - især dem der hedder FAMILY, PERSONAL STUFF, TRAVEL og MR. BOYFRIEND. Man behøver ikke få alle 13 rigtig for at ha' muligheden for at vinde - det bliver simpelthen bare de 3 der har flest rigtige der vinder. Den der har flest rigtige får lov til at vælge først blandt de 3 Schwarzkopf-pakker (I kan se og læse mere om præmierne her). Hvis der er flere med lige mange rigtige, så trækker jeg lod. Alle svar er på et tidspunkt blevet nævnt på bloggen.

Jeres svar skal sendes på mail til missjeanettblog@forum.dk. INGEN svar i kommentarfeltet (så bliver det jo for nemt). Konkurrencen slutter på mandag kl. 21.00. Held og lykke til jer alle sammen - glæder mig til at læse jeres svar :) Husk at skrive i jeres konkurrence-svar hvilken pakke i helst vil vinde.1. Hvor mange søskende har jeg?
2. Hvad hedder Hr. Kæreste til fornavn?
3. Hvad studerede jeg på uni inden jeg droppede det til fordel for multimediedesigner?
4. Hvor længe har Hr. Kæreste og jeg været sammen? (det behøver ikke være præcist med antal dage - i skal bare tælle halve år med).
5. Hvilket high street mærke er der blevet blogget mest om i bloggens levetid?
6. Hvad str. bruger jeg i sko?
7. Hvor arbejder jeg?
8. I hvilken by bor jeg og hvor kommer jeg oprindeligt fra?
9. Jeg er 6,25% en anden nationalitet - men hvilken?
10. Hvor mange rejser var jeg på sidste år (i 2009)?
11. Hvornår har jeg fødselsdag? (date, måned og fødeår)
12. Hvor høj er jeg?
13. Hvilken film er min danske farvorit film?A new competition where you have to know 13 facts about me, my life and the blog.

5 comments:

Anonymous said...

Offentliggør du svarene, når konkurrencen er slut? Det kunne nemlig være sjovt at se dine rigtige svar for os, der ikke ved ALT om dig - hihi :)

Miss Jeanett said...

Det vil jeg ihvert fald :) Det havde jeg også tænkt på at gøre, så alle kunne se svarene :)

Alice Heide said...

Hejsa ;)
Stødte lige på din fine blog, og syntes lige jeg ville give dig lidt ros for den - når det hermed er gjort, vil jeg da 'reklamere' med min egen -> aliceheide.blogspot.com som du er meget velkommen til at besøge og evt. blive læser (;
Fortsaæt det gode arbejde!

Alice H.

Fru Buur Bækgaard said...

Sjov ide!
Og ja, jeg glæder mig også bare til at læse alle svarene!;oD

Miss Jeanett said...

@ Alice
Mange, mange tak og velkommen til! Jeg skal nok lige kigge forbi din :)