Oct 6, 2010

Konkurrence: 3 pakker til håret

Så er det konkurrence-tid og i den første af mine konkurrencer kan i vinde en masse lækkert til jeres hår. Jeg har fået sponsoret tre lækre pakker fra søde Signe fra Schwarzkopf og jeg bruger selv flere af produkterne, så de har mine anbefalinger. Hernede er lidt om hver pakke og i kan se HVAD i skal gøre for at vinde disse lækre ting i indlægget HER. Der kommer til at være 3 vinder - en til hver pakke. Så husk at skrive i jeres konkurrence-svar hvilken pakke i helst vil vinde.

Photobucket

Pakke 1 - Farvet hår & Styling
Denne pakke indeholder 2 styling produkter og pleje til farvet hår.

OSIS+ Dust It: Den har i vist hørt om før. Et af de bedste stylingsprodukter jeg nogensinde har prøvet. Pulver/pudder der drysse ned i hovedbunden, rodes derefter rundt - og voila, så er der masser af volume!

OSIS+ Freeze: Den bedste hårlak jeg har prøvet i flere år. Holder godt uden at klistre eller lugte grimt.

BC colour save sulfate-free shampoo: Forlænger farvet hårs farveintensiteten og beskytter mod UV-stråling.

BC colour save spray conditioner: Spray balsam der ikke skal skylles ud. Beskytter farvet hår imod at falme og giver glat, medgørligt hår.

Photobucket

Pakke 2 - Naturlige ingredienser
Denne pakke indeholder produkter fra Schwarzkopfs "naturlige" serie. Produkter er 100% fri for silikone og kunstige duftstoffer. De 4 produkter her er specielt rettet mod tørt hår.

Essensity Moisturising shampoo: Giver intensiv fugt til håret og gør håret blødt og medgørligt. Indeholder bla. organisk Aloe Vera.

Essensity Brushing Elixir: Balsam der tilfører håret fugt (skal skylles ud). Gør tørt og kruset hår medgørligt og nemt at arbejde med. Indeholder bla. Aloe Vera og olivenolie.

Essensity Smoothing cream: Styling creme der glatter hårets overflade, giver naturlig glans og giver en let seperation. Fordeles i tørt hår.

Essensity Styling juice: Varme beskyttende styling der også giver et naturligt og usynligt hold. Giver blødt og silkagtigt hår. Indeholder bla. organiske skud fra vinstokke og solbærbuske.

Photobucket

Pakke 3 - En til alle jer blondiner derude
Jeg kunne da ikke lave en konkurrence med præmier til håret uden også at slå et slag for os blondiner (både os der "faker", men også jer der er født blond). Vi har det nemlig sjovere, men vores hår kræver tilgengæld også en del pleje. Serien er med til at gøre vores blonde hår smuk, blødt og glansfuldt - og samtidigt fjerner den tisgule farve som, især farvet, blondehår kan ha' tendenser til at blive.

Blondme Reflective luminosity shampoo: Lækker cremet shampoo der vedligeholder glans ved farvet/lysnet blond hår.

Blondme Nourishing luminosity spray conditioner: Spray balsam der ikke skal skylles ud. Giver letvægts farvebeskyttelse og glans.

Blondme Shine moisture mask: Cremet kur der skal skylles ud efter 2-3 minutter. Genopbygning af farvebehandlet hår og giver glans. Beskytter mod UV-stråling.

Blondme Shine magnifying spray: Hurtigtørrende glansspray der giver glansfuld finish. Skal sprayes i tørt hår, når man er færdig med alt andet styling.


I'm having a competition where you can win one of these series from Schwarzkopf.

2 comments:

Petra said...

Jeg har også OSIS+ Dust It, og er super glad for den! Virkelig et lækkert produkt :-)

Miss Jeanett said...

@ Petra
Ja, det er totalt uundværligt!