Oct 6, 2010

2 år!!!

Photobucket

Tillykke med fødselsdagen, kære blog! Vildt at tænke på at vi nu har tilbragt 2 år sammen. Tak for alle de gode stunder og at du giver mig plads til ævle løs om mode. Og et endnu større tak skal det lyde til alle jer derude - mine læsere! Det her eventyr ville virkelig ikke være det samme uden jer, så af hjertet tak. Det har indtil videre været fantastisk og jeg har helt sikker mod på mere. Der kommer til at ske nogle spændende ting med bloggen snart, men mere om det på et andet tidspunkt.
Som lovet så kommer der nogle fødselsdags-konkurrencer, fordi selvom det er bloggens fødselsdag, så er det hverken mig eller bloggen der skal forkæles - det er JER. Første konkurrence går i luften om et par timer - kig forbi igen omkring kl. 12!


Happy birthday dear blog! Today it's my blogs birthday and it turns 2 years. Thanks for all the good times and I'm looking forward to many more. And a BIG thanks to all my readers out there. It wouldn't have been the same without you.Picture from: Meoux.com

9 comments:

Tenna said...

Tillykke ;) din blog er en af de bedste danske, har fulgt dig/den i snart et års tid :) du har altid en masse lækre billeder og sindssyg god stil.

Simone said...

Stort tillykke med bloggen! :D
2 år er virkelig godt gået (:

Maria said...

Tillykke med dagen til dig og bloggen. Jeg nyder at følge med og glæder mig til kommende indlæg.

Hilsen Maria

Miss Jeanett said...

Tusind tak piger (og bloggen siger også tak, hehe ;)). Er glad for at i gider at følge med og tak fordi i er så gode til at kommentere - det gør det endnu sjovere at blogge!

Guapizimo said...

Tillykke med blog-fødselsdagen :)

Anita said...

Tillykke med din fantastiske blog. Jeg er en rigtig fast læser og jeg nyder det. Du har n super bloggerstil, balancerer personligt og for tæt på fint.
Stort tillykke og hav en god dag:)

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Michelle said...

Stort tillykke med bloggen :)
Giver de andre ret - rigtig fin blog :)

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

Nana said...

Tillykke med bloggens fødselsdag, hurra.
Er glad for at jeg opdagede din skønne blog, for den er både super inspirerende og fyldt med lækre tips. Keep up the good work.

/Nana

Miss Jeanett said...

Tusind, tusind tak piger - jeg er virkelig taknemmelig for at i følger med. Det kan ikke beskrives med ord!

TAK! <3