Oct 19, 2010

Lanvin for H&M

PhotobucketPhotobucket

Det her billede kommer sikkert til at være over hele blogland i løbet af no time, men derfor vil jeg ikke undlade at vise det her på bloggen. Der er endelig blevet løftet lidt af sløret for hvad Lanvin for H&M kollektionen kommer til at byde på og det ser da super godt ud! Især kjolen helt til venstre som er meget typisk Lanvin. Dog er jeg stadig "nervøs" for hvordan priser kommer til at være. Især efter at chefdesigneren for Lanvin har udtalt, at det nærmere bliver H&M der går luxus vejen end det er Lanvin der bliver budget-venlig. Det lyder ikke godt for min SU. Jeg har dog besluttet, at jeg ikke lader mig rive med af hypen. Jeg køber kun, hvis der er nogle items jeg bare MÅ eje og hvis priserne ikke er fuldstændig absurde. Hvad siger i til det hele?

Jeg sidder iøvrigt i et tog på vej til KBH. Jeg skal ud og spise sushi med en masse dejlige blogdamer og derefter skal vi til et møde. Et møde om en masse spændende ting der kommer til at ske med bla. min blog. Kan ikke sige så meget mere endnu. Men stay tuned ;)Here's the first preview of the Lanvin for H&M collection. It' s looks good -especially the dress on the left. I have decided though that I'm gonna buy anything from the collection if I'm not totally in love with any of it or if it's too expensive. Sometimes these H&M collections can get to hyped.

2 comments:

Frederikke said...

Jeg må også indrømme at jeg er lidt nervøs for priserne. Jeg vil også kun købe noget af det hvis der er noget der nærmest forsøger at flyve ud af butikken og ind i mit klædeskab (overdrivelse fremmer forståelsen). ;-) Ikke kun for at være med på bølgen. :-)

PLEASE, BUDGETVENLIGE PRISER!!

Frederikke
http://thedifferencebetweenstyleandfashion.blogspot.com/

Miss Jeanett said...

@ Frederikke
Har du set mit nyeste indlæg med kollektionen? Der er både nye billeder og priser! Priserne er helt okay :)