Oct 20, 2010

JK Rowling & Prinsesse Marie

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I får lige lidt billeder fra eventet igår med JK Rowling. Vi sad ret godt - kun 2 rækker bag Prinsesse Marie og JK Rowling her self. Til jer der ikke havde fanget hvorfor at JK Rowling (Harry Potters "mor") var i Odense, så var det fordi hun skulle modtage HC Andersens litteraturpris 2010 (det er første gang den uddeles). Prinsesse Marie var den der skulle overrække den og Preben Christensen var konferencier. Desuden spottede jeg også Ellen Hillingsøe der sag 2 rækker bag os. Efter selve prisoverrækkelsen var vi til lækker frokost på rådhuset, hvor vi spiste med borgmesteren, JK Rowling, Ahlefeldt'erne (dem der eje Egeskovslot) og Ellen Hillingsøe. Meget speciel måde at starte sin tirsdag morgen på... men sjovt var det!


Pictures from yesterdays event where JK Rowling (author of the Harry Potter books) was in Odense to recive the Hans Christan Andersen literature award. After the show we had lunch at city hall with the mayor and JK Rowling. Fun day!

6 comments:

Maj said...

Åh Jeanett din heldige kartoffel! Jeg var den heldige vinder af at være på arbejde (Magasin), og der mødte vi godt nok mange rigtig søde Harry Potter Look-a-Likes med koste, kapper og tryllestave - de var alle meget begejstrede - og mig? Tja, jeg var bare grøn af misundelse - ha haha...

- Maj

yummy as hell said...

Hvordan kan du være du var så heldig at komme med til sådan et arrangement? :)

- Malene

Miss Jeanett said...

@ Maj
Haha, jeg ville heller ikke bytte! Men de var da super søde alle de små mini-Harry Potters der løb rundt foran Rådhuset.

@ Malene
Det kom jeg fordi Hr. Kæreste sidder i byrådet (han var inviteret) og jeg kom med som hans +1 :)

Maj said...

Arj det er forståeligt :)

Nu er der jo rigtig mange der læser din blog, så derfor vil jeg lige dele med dine læsere, at de kan shoppe hos H&M med 25% rabat hvis de bruger koden: 8898 - har lige selv brugt den, og jeg var ikke faldet over den nogen andre steder på blogland... Håber det er ok?!

- Maj

Anonymous said...

Hverken Prinsesse Marie eller JK Rowling er lige mig, men Ellen er sgu ret sej!!!

Miss Jeanett said...

@ Maj
Selvfølgelig er det det! Mange tak for info :)

@ Anonym
Der er jeg så mere til de andre to damer. Men Ellen er skam også okay :)