Oct 27, 2010

Statement ring

Photobucket


Jeg sidder og arbejder på projekt med min gruppe, så i får her lige et hurtigt indlæg. Der var et par af jer der gerne ville se min ring fra den anden dag bedre, så her er den. Den er fra Gina Tricot (selvfølgelig), men den har også lige været på Miss Selfridge, da de jo har samme smykke-producent. Den koster 99 kroner og vi har den stadig i GT her i Odense. Jeg mener, at jeg snuppede den i en str. M (ellers så var det small? Er ikke helt sikker).

Vi blogges ved senere! Og iøvrigt: Tusind, TUSIND tak for jeres positive respons omkring min nye header. Det var helt fantastisk så mange søde kommentarer jeg fik - både her på bloggen og på bloggens facebookside. TAK!


Some of you asked the other day to get a closer look on the ring I was wearing. It's from Gina Tricot/Miss Selfridge (it's the same company who produces jewellery for them both). And thanks for all your positive comments about my new header - both here and on my facebook blog page. THANK YOU!

5 comments:

Simone said...

Uhh, hvor er den flot. Og virkelig ikke en der ligner, den kommer fra GT (:

Anne said...

Det er en vældig fin ring!

Lige en anden ting. Har du ingen billeder fra Gaga koncerten!? Vil jeg jo meget gerne se, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste :)

annechristensen.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Simone
Nej, det gør den nemlig ikke! Den er endda faktisk flottere i virkeligheden

@ Anne
Nej, desværre. Man måtte ikke ha' spejlrefleks med ind, da det tager for gode billeder (eller jo, pressen må godt - men de skal søge om tilladelse til at medbringe kamera først).

Glamour Bbey. said...

Lovely ring!

Miss Jeanett said...

@ Glamour Bbey
Thanks sweety!