Nov 13, 2010

Acne VS Nasty Gal

Photobucket

Det er lidt længe siden jeg har haft en "Designer brand vs High street", men jeg er heller ikke rigtig faldet over nogle tydelige efterligner. Det var dog indtil jeg faldt over den her igår. Kjolen fra siden Nasty Gal (knapt så fedt navn) er jo stortset en tro kopi af den Acne kjole som jeg savlede over for noget tid siden. Det er ingen hemmelighed, at jeg oftet synes at Acne er en anelse overpriced, så at finde et billigere alternativ er kun fedt! Kjolen fra Acne koster 1300 kr, hvor imod kjolen fra Nasty Gal koster knapt 500 kr. Tilgengæld sendes den fra USA, så der er risiko for told. Hvilken af de to ville i vælge, hvis det var?


I found the dress on the right at Nasty Gal the other day. It looks a LOT like a dress from Acne that I've blogged about before. Which one would you choose?

6 comments:

Anonymous said...

Der er udsalg inde på acnes hjemmeside :) kjolen er på udsalg til 777 ,- dkk. Jeg synes du skulle vove dig ud i kjolen fra acne - farven er langt finere!
her er linket : http://shop.acnestudios.com/shop/women/dresses.html?p=4

- Camilla

BetinApple said...

Jeg synes det er en god efterligning, og på trods af at jeg selv synes acne er ret overvurderet, så synes jeg farven på den originale er langt flottere end på efterligningen.

Sol said...

Acne er overvurderet, men kan meget bedre lide ærmerne på originalen :) Ellers havde jeg stemt på Nasty Gal..

Frk. Emma said...

Hmm. Jeg synes faktisk, farven er flottest på den fra Nasty Gal. Men ærmerne er flottest på den fra Acne :)

Simone said...

Den fra Acne er pænest i farven og ærmerne. Men den fra Nasty Gal er virkelig også flot (:

Jacqueline Toth & Line Kold said...

Sikke en smuk kjole :) Den gad vi også godt at eje

www.linejacqueline.blogspot.com