Nov 14, 2010

Cher's bukserBeklager stilheden her først på dagen, men jeg kom meget, meget sent i seng i nat. Igår var jeg til julefrokost med mine Gina Tricot-kollegaer, hvor vi startede ud med lækkert hjemmelavet middag. risalamande, sing star, drinks og så videre i byen på Retro, hvor der stod et bord i vores navn. På Retro mødte jeg søde Ann-Sophie som var på promotionjob og så kom flere af jer læsere op til mig og hilste på - i er sgu seje! Hr. Kæreste kom ind og mødtes med mig og senere på natten smuttede vi hjem sammen. Det var egentlig ikke så sent, men vi endte med at ligge og snakke sammen i flere timer (sååå hyggeligt), så jeg tror først vi sov kl. 05.30. Jeg har ikke tømmermænd i dag, men jeg er mega træt. Derfor ligger jeg nu bare på sofaen og ser engelsk X Factor fra igår. Tror min favorit fra igår er Cher - godt sang valg og jeg synes hun gør dem til hendes egne. Desuden synes jeg hendes bukser er totalt cool - nogen idé om hvor de er fra?

EDIT: Cher's leggings er fra Sass & Bide (de har modificeret dem, så det kun er den ene side der er mesh) til ca. 8500 kr (AV!). Hvis i er interesseret, så kan de købes på Net A Porter her.


I was out last night with my co-workers from Gina Tricot so I ended up getting to bed really late. That's why today is just a lazy day for me. I'm watching the english X Factor from yesterday and I think Cher was the best last night. I love the song choice and I think she made them her own. And I like her pants - any idea of where they're from? I really wish Wagner will be out tonight. His performance was HORRIBLE last night.

Photobucket

5 comments:

Malsen said...

Hvor ser du engelsk x-factor?

Bukserne ligner noget Acne kunne have fundet på :) De er vældig fine...

Miss Jeanett said...

Jeg ser det på deres youtube Channel - hvis du trykker videre på videoen her øverst, så tager den dig videre til den. Hvis du derinde trykker på "Uploades", så kan du se deres optrædne + hvad dommerne mener (vælg de videoer der er en 5-6 minutter lange - dem på 2 min er KUN deres optrædener). Søndag aften kommer der en video derinde der hedder "results" hvor dommerne vælger imellem de 2 der fik færrest stemmer.

Og ja, det kunne godt være Acne. Øv.

Malsen said...

Nå ja, nu har jeg fundet det :) Thx

Anonymous said...

Ikke heeeelt sikker men mener det er et par leggings fra Sass & Bide :)

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Det er de! Mange tak for at lede mig på rette vej :)