Nov 19, 2010

Cat eyes

Photobucket

Jeg har haft en underlig dag. Tog i skole i morges, men fandt pludselig ud af at jeg havde en vagt her i dag - hvilket jeg slet ikke havde skrevet på min egen vagtplan. Derfor skulle jeg pludselig skynde mig indtil byen og ordne en masse ting, og træning + aftensmad blev aflyst. Rigtig ærgeligt fordi jeg havde glædet mig til at træne igen (har ikke trænet i 1½ uge) og jeg havde nogle lækre ideer til aftensmad, men det må jeg lave i næste uge.
Derfor havde jeg heller ikke så megen tid til at gennemtænke et indlæg til jer, så det bliver lidt en blandet landhandel. Billedet er fra min make-up inspirations mappe. Jeg er ret glad for denne slags "cat eyes" i øjeblikket, men det kræver lidt øvelse. Tilgengæld har jeg det underligt med, at Angelina lå i min inspirations mappe. Hun er en der, for mig, er et dårligt eksempel på mange ting (lovelife, familie og kropsideal), men hun får lige lov til at inspirere mig make-up mæssigt.


I had a stressful day so I didn't have a lot of time to do a worked through entry for you guys, sorry. That's why I'll leave with a picture of Angelina that inspired me make-up wise with her cat eyes eyeliner. I think she sets a bad exsampel when it comes to other things (her body, lovelife and family), but in this case she inspires me with her make-up.

13 comments:

BetinApple said...

uh, du kunne vel ikke lokkes til at lave en guide til hvordan man laver cateyes? Jeg synes det ser vildt lækkert ud, men aner ikke hvordan jeg skal lave det.

Anonymous said...

Jeg elsker Angelina, og synes modsat dig hun er et fantastisk menneske. Hun har haft en hård ungdom og er kommet ud på den anden side. Det tager jeg hatten af for :)

Miss Jeanett said...

@ BetinApple
Uh jeg ved ikke engang om jeg selv er særlig god endnu. Men det skal jeg da lige overveje! :)

@ urbanglamour
Hehe ja der må vi så bare være enige om at være uenige. Jeg ser et fantastisk i at hun adopterer 17 børn hun ikke har tid til, stjæler andres mænd og er med til at sætte et kropsideal der er meget usundt. Jeg siger ikke, at det alene var hendes skyld alt det med Brad (han bærer også en del af skylden og ham har jeg også mistet en del for), men hun gik efter en gift mand og det har jeg ingen respekt for, lige meget hvor hård hendes barndom så har været. Men nu har jeg også altid været på Team Jennifer.

Ann-Sophie said...

Spring ud i de katteøjne, min kære. Jeg er sikker på, at de vil klæde dig. Min flydende eyeliner har været uundværlig for mig de sidste seks år. Jeg føler mig faktisk nøgen uden. Til en sådan grad, at så undværer jeg også gerne mascara, hvis jeg skal gå uden.
Men ja, de er tricky at tegne - du skal væbne dig med en masse vatpinde, så kan du altid rette til bagefter. Nu har jeg desværre ikke mandelformede øjne, så jeg starter altid med at tegne 'snippen' først. Jeg starter stregen der hvor folden fra øjenlåget slutter og trækker stregen ned mod den ydre øjenkrog, så giver resten sig selv derfra. Det synes jg, giver den pæneste form til 'runde' øjne.

Fru Buur Bækgaard said...

Arj, det forstår jeg altså ikke - hvorfor er Angelina "med til at sætte et kropsideal der er meget usundt"?

Miss Jeanett said...

@ Fru Buur Bækgaard
Har du set hvor tynd hun er?! Tjek evt disse billeder

http://poponthepop.com/wp-content/uploads/2007/06/angie-quote.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_02/angelinaB111007_468x694.jpg

Simone said...

Angelina kan noget med make-up. Men det er vidst også det eneste. Ja, jeg er også på Team Jennifer (;

Stine said...

Jeg er også blevet ret vil med de katte-agtige øjne her på det sidste, men det jeg synes der volder mig alder mest besvær er faktisk, at jeg konsekvent får smurt lidt at den flydende eyeliner på mine vipper, hvilket så resulterer i at de klumper når jeg kommer mascara på til sidste - nogen der har forslag til hvordan jeg undgår dét?

Nat said...

Katteøjne ftw! Jeg kan ikke rigtig finde ud af det, men det stopper mig ikke fra at prøve.

Ja, meget kan man sige om Angelina Jolie, men hendes makeup sidder altså lige i øjet :p

BY BALAGUL said...

Hej (:
Er lige begyndt at læse din blog, og du er rigtig flot! (altså på billeder, haha) :D
Synes du skal blive ved, og især med videoblogging :D

www.balagul.blogspot.com

Anonymous said...

du ved jo ikke, hvor meget af det, der er opspind. jeg synes, hun er nice!

Anonymous said...

Det er sjovt det med team Jennifer og Team Angelina... Men tror de fleste er på den ene eller anden side, og det er umulig at diskutere. Jeg har altid være på den anden siden.
Men hensyn til det indlæget egentlig handlede om, så vil den slags makeup jo passe perfekt til dine signatur læber :)

Fru Buur Bækgaard said...

Var! Så vidt sladderspalten er informeret, havde hun jo en spiseforstyrrelse i forbindelse morens død dengang - så det er vel ikke heelt rimeligt at dømme hende derudfra?

I hvert fald tænker jeg, når jeg tænker Angelina Jolie, f.eks. "Tomb Raider", og ser for mig en toptrænet men ekstremt kurvet og pivfræk kvinde.

Hendes personlighed kan man så mene om hvad man vil - det interesserer mig ikke.
Men jeg synes hun er gudesmuk og ser skidesund ud. I dag, that is! - http://www.celebrityhonkers.com/mediaImage/angelina_jolie_3894_large.jpg

Men jeg har heller aldrig forstået begejstringen over Jennifer Anniston...;o)