Nov 29, 2010

Ganni Opening i Odense

Photobucket

I fredags var jeg til åbningsreception for den nye Ganni butik her i Odense. Skønt at der også sker lidt her i Odense event-mæssigt. Jeg var blevet inviteret til at være en del af selve eventet og selvfølgelig også deltage i det. Så jeg kæmpede mig derind igennem den megen sne der faldt i Odense fredags og blev mødt med champagne, snacks og glögg - og ikke mindst en masse rigtig søde mennesker, der arbejder for Ganni på den ene eller anden måde. De var super søde! Butikken er dejlig lys og der var nogle lækre ting på stativerne. Odense-bloggere Ann-Sophie og Jane kiggede også forbi receptionen. I får her lidt stemningsbilleder og billeder af mine favoritter blandt kollektionen. Og så skal jeg også lige ha' vist jer den gave jeg har fået af Ganni-folkene, men det kommer i et andet indlæg.


Last friday I attended the opening reception for the new Ganni store in Odense. I had a great time with the nice people that work for Ganni and several Odense-bloggers. Here's some pictures from the event and of my favorite styles.

Photobucket
Smuk blå mesh bluse. Kan se mig selv bruge den til jeans til hverdag og evt ned i en højtaljet nederdel til fest. Den koster 699 kroner og fås også i sort.

Photobucket
Smukke smukke grønne ruskinds pumps til 1199 kroner

Photobucket
Mig i bluse navyblå bluse som jeg havde lånt af Ganni til eventet. Jeg mener den kostede 599 kroner og den var virkelig behagelig at have på. Den er lang nok til at bruges som kjole også. Ringene er fra Asos og mine ruskinds overknees er fra Bianco.

Photobucket
Rigtig fin kjole fra Ganni i en lækker karrygul-ish/tan farve (mener også den var i sort). Stoffet var dejlig tykt, så man kan sagtens bruge den her til vinter med nogle tykke strømpebukser til. Den koster 1099 kroner. Den fås også i en fitted/tætsiddende version.

Photobucket
Ann-Sophie lurer på lækre ting og gemmer sig for alt sneen som truede udenfor.

4 comments:

Glamour Bbey. said...

I see some awesome stuff! I love the green heels!

Ann-Sophie said...

Supergod dækning af eventet, Jeanett! Fyldestgørende and to the point!

Dammit, at jeg ikke selv havde kamera med.

Katja said...

nøj sikke en masse lækre ting..
-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

BY BALAGUL said...

det var da nogle virkelig fede sko! :D

forresten har min blog 1 års fødselsdag, så jeg tænkte på om du ikke lige ville kigge? (:

knus www.balagul.blogspot.com