Nov 11, 2010

Gina Tricot Exclusive online NU

Photobucket

Vil bare lige nævne, at Gina Tricot Exclusive er online på webshoppen nu. Desuden skulle de forskellige styles også være i de udvalgte butikker fra i dag. Jeg tror ikke, at i skal vente længe mht webshoppen, da 2 af kjolerne allerede er udsolgt. Har i købt noget eller har i planer om det?

Jeg er iøvrigt stadig syg, men har været i skole, da vi havde noget projekt-evaluering med en lærer i dag. Er dog røget lige tilbage under dynen. Har ikke indtaget fast føde siden igår ved denne tid, da jeg er bange for at det kommer op igen :( Tak for alle jeres "god bedring"er. I er søde!


Gina Tricot Exclusive is online on their webshop now. But hurry - two of the styles are already sold out! Did you get something or are you planning to?

2 comments:

Sofie said...

Synes desværre ikke de er noget særligt. Synes de ser billige ud (altså ikke slutty-billige, men dårlig kvali-billige) selvom de er en del dyrere. Desværre.

Frederikke said...

Synes godt nok ikke, de er så mange penge værd, da jeg hverken synes, de er pæne eller ser kvalitets-agtige ud. Det er ærligt talt ikke noget, jeg ville gå i :) Æv