Nov 11, 2010

Madbloggere på DR1

Photobucket

Har i set Aftenshowet på DR1 nu her? Temaet har været madbloggere, hvor de har haft en masse bloggere inde og blogge under showet samt haft Nadia til at lave mad sammen med en kok i programmet. Godt nok er jeg ikke madblogger, men de kom også ind på bloggere generelt og kokken nævnte faktisk hvor stort modeblogging er blevet, så jeg fandt det ret interessant. Dog bliver jeg aldrig madblogger - hvis jeg nogensinde skulle være noget andet end modeblogger, så var det rejseblogger (... og nu tror jeg vist jeg er færdig med at bruge ordet "blogger"). Nadia fra FoodFanatic er iøvrigt med i en stor konkurrence, hvor hun pt ligger nr. 2. Jeg vil skam gerne hjælpe en anden blogger, så jeg har været inde og stemme på hende. Det kan i også gøre her - i skal bare trykke "like" øverst oppe. Bloggers united, yeah!


I just watched a tv show on danish tv where tonights theme was foodbloggers. I'm not a foodblogger, but they talked about blogging in general so I thought it was quite interesting. One of the foodbloggers were Nadia who's in a big competition right now. You can vote for her here.

4 comments:

Klidmoster said...

Tusind tak skal du ha' :-)

Miss Jeanett said...

Det var så lidt :)

foodfanatic said...

Kære Miss Jeanett
Jeg har også skrevet det som svar til din kommentar på min egen blog, men du får det også lige her. Tusind tak for hjælpen. Det er virkeligt fantastisk at opleve, at du går ind og støtter en anden blogger på denne måde - og så endda en blogger, som du ikke engang kender. Jeg sender en hel masse god karma din vej :)
Madglade hilsner
Nadia

Miss Jeanett said...

@ Nadia
Det var så lidt! Jeg håber du vinder og får din drøm opfyldt!