Nov 28, 2010

Gratis fragt + gave fra ELF

Photobucket

ELF har 3 års fødselsdag og i den forbindelse tilbyder de gratis fragt + en øjenskygge palette til alle ordre på over 10£ (ca. 90 kr). Men det gælder kun til i aften ved midnat, så i skal bruge det i dag. I indtaster bare koden 3BIRTHEU ved kassen. Man kan desværre ikke selv vælge farven på paletten - det er random hvad man får. Skal i shoppe hos ELF i dag?


ELF offers free shipping and an eyeshadow palette for all orders over £10. Just enter the discountcode 3BIRTHUK (if you're living in UK) and 3BIRTHEU if you're from another european country. It's only valid today (ends tonight at midnight) so hurry!

10 comments:

Maria said...

Jeg hapsede allerede noget derfra i går :) Har svært ved at holde mig fra alle elfs forskellige rabatkoder, når det nu er så billigt i forvejen.

God søndag!

/Maria

june... said...

Jeg delte en ordre med min mor :) Så der er neglelak, læbestift og mascara på vej til mig.. Jeg er godt nok spændt, om den mascara kan leve op til min Dior... Jeg forsøger at bytte de ting ud, hvor producenterne laver dyreforsøg.. Også røg der neglelak og mineralpudder med til min mor :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Kathrin said...

Uh tak for tippet. Har lige lavet min første bestilling hos dem og ser frem til at modtage mine ting :D

BillyRubin said...

Uh tak for tippet. Suser derind med det samme, kender et par damer der skal have cuticle pens i julegave :)

Jules said...

Jeg købte noget 1.5 timer før tilbudet blev offentliggjort :-) Totalt bittert!

Sarah said...

Tak for tippet. Har lige bestilt derfra nu, for første gang! Glæder mig til at modtage det!

Line said...

Nej, jeg bestilte noget sidste fredag, der hvor man fik en gratis 32 øjenskygge palet med, derfor har jeg valgt at holde igen denne gang og ikke bestille noget :)

anna said...

købte noget igår. Det er jo crazy så billigt det kan sælges og når der så er fri fragt og en gave så kan det bare endnu mere betale sig at købe det. glæder mig til få det hjem til en tester. Har kun prøvet at bestille neglelak derfra nemlig :)

Miss Jeanett said...

Uh sikke i får shoppet piger! Jeg har selv holdt mig i skindet, da der står ELF ting på min juleønskeseddel, så det ville være dumt at købe det selv nu :)

Anonymous said...

Jeg benyttede mig af tilbudet (mine køb kan ses på min blog)! så glæder mig til at modtage det, da det er første gang, jeg prøver noget fra ELF :)