Nov 18, 2010

Juleønsker: Books

Photobucket


Jeg fortsætter med "juleønsker" for at inspirere mig selv og forhåbentlig jer. Der er faktisk flere bøger jeg gerne vil ha' lige nu: Jeg var en af de få (! HAHAHAHA) piger der røg i Twilight-fælden og jeg har savnet hele universet siden jeg blev færdig med hele serien. Derfor vil jeg rigtig gerne læse The short second life of Bree Tanner som er en kort novelle om en af de vampyrer der er med i den oprindelige serie. Da vi jo skal til Barcelona i marts, så vil jeg utrolig gerne ha' fat i Turen går til Barcelona. Politikkens "Turen går til..."-serie er vi ret glade for, da vi bruger dem som inspiration. Til sidst, men ikke mindst mangler jeg lidt en god bog. Jeg er blevet anbefalet både Gianternes fald og Havets Katedral, da jeg har været ret glad for bla. Jordens søjler og Uendelige verden.

Alle 4 bøger ryger dog ikke på min liste. Jeg snuppede nemlig lige Havets Katedral på tilbud til 129 kr i mandags og The short second life of Bree Tanner vil jeg helst ha' på engelsk, så den er nemmere (og MEGET billigere) bare at snuppe på Ebay. Tilgengæld ryger Turen går til Barcelona og Giganternes Fald på min endelige ønskeliste. Har i bøger på jeres?


I'm thinking of putting some books on my christmas-wishlist: Travel book about Barcelona (we're going there in march) and some novels. Do you have books on this years list?

6 comments:

Maj said...

Jeg har altid bøger på min liste :) Og "The short second Life of Bree Tanner" er super god, jeg købte den da jeg var i London i sommers, den er bare alt, alt for kort, jeg kan jo ikke få nok af det univers!!

Og Giganternes fald har jeg også lige fået, men jeg har slet ikke fået læst hverken "Jordens Søjler" eller "Uendelige verden" endnu, men det kommer forhåbentligt snart :)

Ellers kan jeg anbefale Sophie Kinsella og Marian Keyes' bøger, mest fordi jeg er meget til nem og sjov chick-lit læsning :D :D Alt det alvorlige får jeg nok af på studiet :S

- Maj

Miss Jeanett said...

@ Maj
Uh så vil jeg glæde mig til Bree Tanner!
Chick-lit er jeg desværre slet ikke til. Nynne, Shopaholic osv irriterer mig.

Anita said...

Jeg har ikke ønsket mig nogle bøger i år, men en del filmatiseringer af bøger der står på min boghylde lige nu.

Du må endelig give en anmeldelse af bree tanner bogen. Jeg eelsker twilight bøgerne ;)

Hav en rigtig god dag :)

Susbby said...

Jeg har en del bøger på min ønskeliste - jeg har faktisk lige lavet et indlæg om det på min blog xD Jeg elsker bøger!

http://lifebysus.blogspot.com/

Ann-Sophie said...

Jeg ønskede mig ikke mindre end 35 bøger sidste jul, og var også så heldig at få en del af dem. Men nøjj, det er svært at finde tid til at læse dem, når man føler at hovedet bliver fyldt af studiebøger..
Så i år vil jeg holde mig til at ønske mig inspirerende fotobøger. Øverst på listen står Sally Manns Immediate Family :)

Simone said...

Jeg har kun en (indtil videre) - Peter Hertz og Alexander Sonne Wulff - Spillet om karaktererne (Vejen til et højere snit i gymnasiet).