Nov 12, 2010

Lanvin H&M på "rigtige" piger

PhotobucketPhotobucket
Pictures: The Blonde Salad

Det kan være svært, at bedømme sådan nogle upcoming kollektioner, når de kun vises på modeller som jo kan få alt til at se godt ud. Derfor har H&M givet bla. Chiara fra The Blonde Salad og Vanillascented lov til at vise deres favorit items fra kollektionen frem på deres blogs. Her er det Chiara i den gule og pink kjole. Begge kjoler er også blandt mine favoritter (jeg ville bare tage den pink one shoulder i den mørke lilla farve istedet), så det er ret cool at se dem "rigtigt". Jeg er gået væk fra den gule kjole efter at ha' set, at den har så mange trevlede kanter (både øverst og nederst). Dem er jeg ikke fan af lige i denne sammenhæng. Jeg overvejer dog stadig den anden one shoulder. Giver de jer et bedre/dårligere indtryk efter at ha' set kjolerne her?


H&M has given The Blonde Salad and Vanillascented the chance to show their readers some of the items from the upcoming Lanvin for H&M collection. Does it changes your view of the collection?

13 comments:

Anonymous said...

Jeg eelsker også begge kjoler, og har overvejet begge, men netop de trevlede kanter er et kæmpe minus! Og de er ikke kun på den gule kjole, men også den pinke, som man faktisk ret tydeligt kan se på billedet :S

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Jeg så godt at den pink også har, men jeg har også skrevet "har så mange" fordi den gule har både oppe og nede, hvor den pink kun har nederst. Og det kan jeg godt leve med hvis det er. På den gule blev det bare for meget.

Camilla said...

Hej Jeanett
Er blevet lidt vild med den pinke kjole efter at have set, Chiara med den! Den er ikke så tosset endda. Og selvfølgelig får du lige et TAK for SIDST :)
Camilla

Anonymous said...

One-shoulder-kjolen er da lige så trvælet som den anden? Det ses bare kun i bunden af den. Jeg syntes også virklig, virkelig at det er ærgerligt, men har hørt at det skulle være en del af Lanvin's signatur.

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Men hvis det kun ses nederst, så er den vel også mindre trevlet? ;) Og ja, jeg har også hørt det er noget han har gjort i sine egne kollektioner. Jeg havde bare ikke lagt mærke til det på de catwalk billeder fra hans shows. Men det trækker virkelig ned...

@ Camilla
Ja, det er også den jeg er mest varm på pt - men er stadig ikke sikker på om jeg skal ha' noget. Og tak i lige måde! :)

june... said...

Vi har jo skrevet lidt om det på min blog :) Pga. min frygt om de kom til at se flotte ud på andre end folk i størrelse 34.

Jeg synes, at det er fedt at se det på en rigtig pige :)

Men, igen så er der jo ikke vildt langt fra modeller til Chiara :)

Anyway, så ser hun skide godt ud :) Men jeg kan se at jeg havde ret i min frygt omkring længderne desværre (forhold til min egen kropsbygning).. Men glæder mig til flere teasers :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Liselotte / Everyday Couture said...

Den gule var også blandt mine favoritter , men kan bestemt heller ikke lide de trevlede kanter.

Derimod synes jeg den pink er meget lækre her og kunne måske godt overveje den , selvom jeg ikke tror den bliver brugt så meget pga. farven.

Men bor jo også i Aalborg så hvor stor er chancen for jeg får en ?:(

Miss Jeanett said...

@ june
Jeg holder stadig på, at de fleste af kjolerne også vil se fine ud på piger der er mere end en str. 34 ;) Men ja, det er fedt at se dem "rigtigt".

@ Liselotte
Den pink kommer også i sort og mørkelilla :)

june... said...

Jeg håber, at du har ret :) For til de priser skal de jo sidde fantastisk :)

Julie said...

Jeg kan ikke se one-shoulder kjolen i sort på hjemmesiden, kun den pink og den mørkelilla? Ved godt vanillascented har skrevet den under sin at den også findes i sort, men kan slet ikke finde den. Ellers har jeg været vild med den kjole fra starten og er kun blevet vildere med den :-)

Maria said...

Ej nej nej, for de penge kjolerne koster, er jeg ret sikker på, enhver kvinde ville købe en noget mere flot og gennemført kjole end de her.
Labels are not everything.

mia said...

ærger mig så meget over at jeg ikke skal et eller andet stort! for den kjole er SÅ fed..... men den passer bare ikke til alle lejligheder desværre!

Simone Hagemann said...

Jeg elsker den lyserøde one-shoulder - ville bare have den i mørkelilla, hvis den nu ikke var så dyr. Øv!