Nov 24, 2010

På besøge hos Agnes...

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Der har været lidt stille på bloggen, da jeg var i København hele dagen igår og jeg havde desværre ikke computer med som jeg plejer, så jeg kunne ikke blogge. Jeg havde fået presset en del ind i programmet, så jeg nåede både familiebesøg, et solbrille-event (mere om det senere) og et besøg hos Agnes. Jeg havde spurgt Kat om hun havde tid til mig en times tid eller to til en cupcakes hos Agnes. Hun er en af mine bedste veninder, så jeg prøver at presse tid ind med hende så ofte som jeg kan, når jeg er i KBH. Det havde hun heldigvis og vi tog som sagt på Agnes. Jeg fik en med mintchokolade og Kat tog en Red Velvet. Min kritik er igen, at de simpelthen ikke smager NOK af det de skulle smage af. Min kunne godt ha' smagt meget mere af mint! Tilgengæld var Kats Red Velvet rigtig god. Vi snuppede begge også to med hjem - hindbær og pistacie. Hindbæren er so-so, men den med pistacie er tilgengæld nok en af de bedste jeg har smagt. Den er RIGTIG lækker!


I spent the day yesterday in Copenhagen. I visited family, attended a sunglasses-event (more about that later) and went for a cupcake at Agnes with my friend Kat. We tried Red Velvet and Mint chocolate. Mint chocolate should taste more of mint, but Red Velvet was really yummy!

8 comments:

Anonymous said...

Hej Jeanett!
Jeg ville bare lige sige at jeg synes du gør et super job med din blog! Jeg nyder at læse den, fordi der er så mange forskellige emner og den er så "jordnær" og alligevel også meget inspirerende tøj- og modemæssigt.
Selvom jeg også læser mange rigtig "store" blogge og andre blogge end din, tror jeg din er min favorit.
Knus Laura

Miss Jeanett said...

@ Laura
Mange mange tak! Sikke et kæmpe kompliment at få! Mange tak og TUSIND tak fordi du læser med.

Anonymous said...

mmhm de ser godt nok lækre ud. Jeg har stadig et besøg hos Agnes til gode..

Ann-Sophie said...

Jeg har også prøvet Red Velvet, men jeg savnede liiiidt mere gennemslagskraft i kakaosmagen. Men ellers var den lækker. Min favorit so far er Lemon Coconut, på andenpladsen bliver det nok Italian Almond.

Jeg overvejede faktisk i et svagt øjeblik at skrive til dig igår, for at høre om du ville købe nogle med til mig og tinsoldaten, hehehe.

TanjaBelinda said...

Prøvede også en Red Velvet da jeg var der:) Næste gang skal jeg vist prøve en pistacie:)

Guapizimo said...

Du må have været der relativt tidligt på dagen, siden udvalget stadig var så stort. Ved mit første besøg var en del af kagerne nemlig udsolgt, men heldigvis var der stadig nogle af dem jeg gerne ville prøve :)

Pistacie er en af dem jeg rigtig gerne vil smage!

Kathrine said...

Fed blog! - tak for kommentaren. Følger dig nu ;) måske vil du følge tilbage, hvis du kan lide min blog?:)
www.kathrines-blogger.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Ann-Sophie
Jeg har stadig ikke smagt lemon coconut - det må jeg hellere få gjort ;) Italian Almond synes jeg næsten er for sød.
Haha du skulle da bare ha' sagt til - det ville jeg da gerne ha' gjort!

@ Guapizimo
Jeg var der ved en 16-tiden og der var (så vidt som jeg kunne se) ikke nogle af varianterne der var udsolgt der.

@ Kathrine
Mange tak og velkommen til som fast læser! Jeg kigger lige forbi din blog.