Nov 1, 2010

Retur: Røde julefrokostsko

Photobucket

I fredags købte jeg disse labre røde sko i H&M for 349 kroner. Desværre går jeg nu ind med dem, fordi jeg må bare indse, at mig og H&Ms sko passer bare ikke sammen. Ikke når det er lukkede sko (det går okay, når de er åbne). Der er bare et eller andet fucked med pasformen nede omkring tæerne og det har været et problem med ALLE de lukkede H&M sko jeg har prøvet. For det første er der alt for meget plads i højden til mine tæer og omvendt så er det som om de ikke beregner nok plads til storetåen. Den stødder simpelthen på før mine andre tæer gør (og det er ikke fordi jeg skal en størrelse op, fordi så svupper jeg bare i dem). De var udseendendesmæssigt ellers rigtig fede til en okay pris, men størrelsen er bare dum. Pleeeeeease H&M - tag snart jeres størrelser op til revision eller få en ny fodmodel!


I just bought these heels from H&M but the fit it's really weird like usual. I can never fit closed shoes from H&M because the fit around my toes are so weird. I like the shoes though, but I'm returning them now.

7 comments:

MiaMaria said...

H&M's sko passer altid mig perfekt, så jeg ser meget gerne at de beholder deres fodmodel :)

Lækre sko, ellers.

/Mia M
www.fashionfairytales.blogspot.com

Anne said...

Jeg har det på samme måde! Der er et eller andet med deres størrelser, som bare ikke passer!? Det er mega træls når de har mange fine sko til ingen penge. Til gengæld er H&M ikke de eneste jeg har problemer med. Jeg kan heller ikke Topshop sko. Der er jeg str. 39½, som jo ikke findes! ØV :(

Astrid Mie Majgaard said...

Jeg har nøjagtig det samme problem! :( måske er det lige som med lingeri, hvis det skal sidde godt på mange - så stiger prisen og det duer ikke til H&M :(

Astrid

Glamour Bbey. said...

Amazing heels!

Fru Buur Bækgaard said...

Hørt! Jeg stemmer også for en ny skomodel!

Veronika said...

wow, they look just amazing! sorry they dont fit :/

Anonymous said...

Hej,
Jeg er også med på at H&M får en ny skomodel. Deres størrelser passer bare ikke til mig. Jeg synes den ene sko altid virker større end den anden sko. Et problem jeg ikke oplever i forhold til andre mærker.

Fede sko ellers!