Nov 16, 2010

Skolefoto... kind of

Photobucket

Igår tog min eksamensgruppe og jeg nogle billeder af os selv til vores eksamens-side, hvor der skal være et billede af hvert gruppemedlem. Vores idé var at vi hver især havde noget rødt på (jeg havde røde læber) og så blev resten af billedet holdt i sort/hvid. Jeg synes egentlig at mit blev ganske okay, så jeg tænkte at i lige skulle få lov til at se det.

Og MANGE milliarder tak for alle jeres AWESOME kommentarer til min videoblog igår. Helt sindsygt overvældende og jeg tør godt love, at der kommer flere videoblogs snart!


We took some pictures at my school yesterday for our project site. The idea was to keep the pictures in black/white except for one thing that should remain red. I chose to have red lips.

8 comments:

june... said...

Det ser rigtig godt ud :) Hvad er det for et projekt du har gang i?

/June
pixeleret.blogspot.com

K said...

Hvor fint :-)
De røde læber passer rigtig godt til dig :-)

Sabine said...

Ej, hvor er det bare et godt billed!
Hold op hvor ser du godt ud!
Sabine
sabinesverden.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ june
Det er "bare" vores eksamensprojekt. På min skole skal det uploades til en fælles side, hvor man så kan se alle grupper og deres medlemmer. Vi laver projekt om/for et stort database firma der hedder Miracle.

yummy as hell said...

Du er simpelhen så smuk! ;-)

/Malene

Anonymous said...

har du redigeret din sjp-plet væk? det er da et af dine smukke kendetegn.. 8D

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Ja, den fjerner jeg oftest i Photoshop, da den alligevel snart ryger i virkeligheden også. Der er blevet givet en henvisning fra min læge til en plastikkirurg, så jeg skal bare selv ha' booket en tid. Jeg har gerne villet ha' den fjernet siden en 16-17 års alderen. Men tak, det var sødt sagt :)

Ditte said...

Hvor ser du fin ud og hip hurra for photoshop - kan ikk leve uden det program! Lyder spændende med eksamens projekt - håber det går jer godt!

SMil Ditte
Modekoibrien.dk