Jul 19, 2009

Dreaming of... 5PREVIEW t-shirt

Source: 5preview.blogspot.com


Up until now I haven't been that crazy about the t-shirts from 5PREVIEW. I think they have been a bit over hyped, but I actually like this one. I think that they made the Eiffel tower print bigger and more in focus on this one. I still don't think I'm gonna buy it 'caus I think the price is too high for a white t-shirt with blank print.
´
Do you like 5PREVIEW?

----------------------

Indtil nu har jeg faktisk ikke været specielt vild med t-shirtsne fra 5PREVIEW. Jeg synes de har været lidt over-hypet, men jeg kan faktisk godt lide den her. Jeg kan godt lide, at de har gjort Eiffel tårn-printet større og mere i fokus end på mange af de andre modeller. Jeg tror dog stadig ikke, at jeg ender med at købe den, fordi jeg synes stadig prisen er for høj i forhold til, at det er en hvid t-shirt med sort print.

Kan i lide 5PREVIEW?

2 comments:

Anonymous said...

Jeg er helt vild med dem, jeg har bare ikke fået købt en endnu fordi jeg skal bestille over nettet, og så har jeg tid til at overveje om 500kr måske lige er i overkanten :D

Miss Jeanett said...

Jeg synes nemlig lige det er i overkanten. Men man må vel gå ud fra, at det er en god kvalitet, når man betaler den sum? Nok bedre end H&M t-shirts ;)