Sep 19, 2009

Is Samantha getting married?


From the newest pictures from the Sex and the City - movie 2 set it could look like Samantha is getting married?! She IS the only one of the girls who hasn't got married yet, but I never thought of Samantha as marrying-kind. And who is she marrying anyway? She looks fantastic though! Maybe it's pictures from a dream-sequence in the movie. Or maybe it's one of those "fake" scenes (to makes us confused about the storyline of the movie) - like they did with the last movie. What do you think?
Ps. And what's up with the fugly hairstyle on Carrie??

--------------------

Udfra de nyeste billeder fra settet af den nye Sex and the City film, så kunne man fristes til at tro, at Samantha skal giftes. Hun er godt nok også den sidste af de 4 piger som stadig ikke er blevet gift, men det havde jeg heller aldrig forestillet mig, at Samantha skulle?! Og hvem skal hun overhovedet giftes med?? Måske er billederne fra en drømme-scene eller måske er de en fake-scene som de var så glade for at lave en del af under sidste film (for at forvirre os omkring handlingen). Lige meget hvad, så ser hun ihvert fald fantastisk ud! Hvad tror i?
Ps. Og hvad sker der for Carries ækle frisure?


7 comments:

L.T. said...

I wonder who she'd marry...
elle-tea.blogspot.com

Balladen said...

Hun ser fantastisk ud uanset. Det gør SJP nu også - på trods af garnet!

Miss Jeanett said...

@ L.T.
Me too - maybe she'll get back together with Smith?!?

@ Balladen
Ja, hun ser super godt ud! Hun stråler helt som en brud skal gøre.

Anonymous said...

Hej.
Jeg følger dagligt med i din blog, da den lige er mig.
Desværre bliver jeg bare SÅ ærgerlig og også lidt sur/skuffet, når du skriver et indlæg som dette. Jeg vil rigtig gerne glæde mig til filmen, men det er svært, når du hele tiden kommer med billeder, der kan afsløre handlingen. Så måske skal jeg bare lade være med at klikke mig ind på din blog fremover? For æv, hvor er det en sur følelse, jeg sidder med nu.
Og ja, jeg havde bare brug for at være ærlig. :)
Mvh. Helle

Miss Jeanett said...

@ Helle
Hej! Først: tak for roserne, dejligt at du kan lide min blog! Jeg forstår godt dine fustrationer omkring dette indlæg og for at være ærlig, så overvejede jeg faktisk også om jeg skulle poste billederne af brude-Samantha. Jeg valgte dog at gøre det sammen med den tekst jeg har skrevet - nemlig at det sagtens både kan være fra en drømmen-scene, en rigtig scene eller en såkaldt "fake"-scene som de lavede mange af under sidste film for at forvirre os der sidder og kigger med på nettet. Jeg forstår 100% din følelse og vil fremover også tænke extra over om de billeder jeg viser afslører noget meget "stort". Men i sidste ende vil jeg også sige, at det er min blog og jeg vil stadig gerne være i stand til at poste det JEG har lyst til at poste. Jeg håber dog selvfølgelig stadig at du vil læse med!

Anonymous said...

Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke læste teksten af frygt for at få afsløret mere. ;)
Og så kan jeg se, at jeg da vist lyder ret så sur i mit første indlæg. Det var slet ikke meningen, for jeg er virkelig helt vild med din blog. Jeg er bare typen, der kommer til at gå på bluefly.com efter første afsnit af Projekt Catwalk for at se vinder-kjolen fra pågældende afsnit (plus pris, hehe). At jeg så glemmer, at jeg selvfølgelig ser vinderen af hele showet, da de jo vinder kontrakt med bluefly, er jo bare mega dumt. ;)
Selvfølgelig vil jeg stadig læse med. Jeg tror ikke, at jeg kan lade være. Er der egentlig nogensinde nogen, der har fortalt, at du ligner Paprika Steen? :)
Mvh. Helle

Miss Jeanett said...

@ Helle
Hehe jeg kender det godt - jeg ender også altid med at falde over spoilere - både når jeg vil og når jeg ikke vil.
Og tusind tak for de søde ord igen - det gør mig virkelig glad at folk gider at følge med!
Nej, ikke lige Paprika Steen. Jeg får altid afvide at jeg ligner Sarah Michelle Gellar (Buffy), men mest hører jeg at det er tennisspilleren Maria Sharapova jeg ligner (og det er også hende jeg bedst kan se selv).