Nov 15, 2009

Boye vs Boye

Image Hosted by ImageShack.us

Just came home from the big debate and it went pretty well. It was easy to see what colour dominated the whole theater ;) Now I'm gonna do some mobile-application designing for our project, but I'll be back later with that "latest buy" I promissed to show you!

Happy sunday!

------------------

Jeg er lige kommet hjem fra debatten mod Boye og Boye. Det var ret nemt at se hvad for en farve der dominerede salen mest ;) (Det skal lige nævnes, at Konservativ Ungdom også var til stede, men det var knapt så synlige). Efter debatten tog vi og Anker ned i DSUs lokaler og fik en lille øl eller sodavand. Nu er jeg lige kommet hjem og skal ha' designet nogle subpages til en mobilapplikation vi laver i vores projekt på studiet. Men jeg er tilbage senere for at vise jer det der sidste køb jeg snakkede om tidligere i dag.

Glædelig søndag!

Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

Tine said...

Jeg har ladet mig fortælle at Jan "vandt"? :(

Miss Jeanett said...

Det tror jeg afhænger meget af øjnene og ørerne der ser og hører ;) Der var flere i lokalnyhederne der sagde at Anker vandt og jeg synes det var tæt, men den vippede helt klart over til Anker. Jan tabte tråden flere gange og modsagde også sig selv.