Nov 14, 2009

Jimmy Choo for H&M - today!

Image Hosted by ImageShack.us

Today is the day that the Jimmy Choo for H&M collection is being released in choosen stores and online all over the world. This is what I would by if money wasn't an issue - especially the leo-scarf... that is gorgeous! Did you get anything?

--------------

Så er det i dag at Jimmy Choo for H&M kollektion er i udvalgte butikker og online over hele verden. Her er hvad jeg ville købe, hvis jeg ikke skulle tænke på pengene - især leo tørklædet er ret lækkert! Har i købt noget?

Image Hosted by ImageShack.us

6 comments:

Manja said...

Yes, jeg var så heldig at få fat på de sorte nitte-ballerinaer jeg havde udset mig. Der havde jeg også ventet i et par timer på overhovedet at blive lukket ind på hjemmesiden, der var overbelastet! Resten var til gengæld mere eller mindre udsolgt, men så bliver man jo heller ikke unødigt fristet :)

//Manja
http://manjalytz.blogspot.com

scient.hybrid said...

De sorte sko (dem der også findes i blå) så jeg på Amagertorv og nuij hvor var de skuffende til prisen.
Indersiden i skoene havde nogle meget grimme og ujævne søm af sådan en slags man kun forventer præsenteret af sko fra deichmann.
Hvilket er skidt til den pris.

Men butikken på Amagertorv havde forsat sko tilbage ved tretiden da jeg var forbi i dag og nå ja, K-A-O-S.

Cille said...

Jeg valgte at smide penge efter tørklædet - synes altså det er super fint.
Noget helt helt andet - er det krøllejern du bruger til at lave dine super lækre krøller det der hedder sylen fra HH Simonsen???

Jazz said...

Jeg ville helt klart også have købe den sorte læder kjole, hvis jeg havde pengene. Jeg var derud i dag, men kom lige på tidspunktet hvor alt blev revet væk og indrømme, at jeg synes at kollektionen ser meget bedre på billederne end i virkeligheden.

Karin said...

jeg fik fat i lidt lækkert, i går og i dag belv der fyldt op på ny på online shoppen så hvis i stadig synes i mangler lidt så kig derind et par gange om dagen (og ellers har jeg set folk allerede er begyndt at sælge det til kæmpe overpriser på trendsales.dk utroligt man ikke har mere moral end det)Nåh et sidespor, som sagt fyldt med nye vare. Fik bl a fat i ballerinaerne med nitter, leo tørklædet, og en masse smykker:)

/Karin fashionistaen.blogspot.com

Sara said...

Jeg fik købt de sorte lak stiletter og nogle armbånd. Jeg havde egentlig rigtig udset mig de sorte stiletter, der også findes i blå, men de var altså ikke så pæne i virkeligheden, og de sad virkelig dårligt på min fod.

Nu går jeg så lidt og fortryder jeg ikke fik købt de sorte stiletter med nitter, så jeg er inde på h&m's hjemmeside hver morgen for at se om de skulle være kommet hjem i min størrelse. Vil nemlig ikke købe dem til overpris på trendsales eller ebay, for vil ikke støtte de folk, der bare køber ind for at sælge til overpris.