Feb 15, 2010

Forever21 in Dubai

Photobucket

I've just found out that they have Forever21 in Dubai! Yay! I have to check that shop out. I've been eyeing a lot of their stuff for a long time - I just haven't bought anything yet because Forever21 has outrangeous shipping-charges to Denmark (about $50). But now that I know there's a store in Dubai then I have to check it out! I'm hoping that they have some of these items at the store.

-------------------------

Jeg har lige fundet ud af, at de har Forever21 i Dubai - der skal jeg vist liiiige forbi i løbet af vores ferie. Jeg har før luret på deres webshop og de har tit nogle fine og billige ting. Det der har afholdt mig fra at købe er deres sindsyge porto (sidst jeg tjekke lå den på 250-300 kr) og risikoen for told/moms. SÅ meget har jeg altså ikke cravet deres ting endnu! Men nu hvor der ligger en butik i Dubai, så skulle man være et skarn ikke lige og kigge forbi. Især havde jeg ikke noget imod, hvis jeg kunne finde nogle af disse ting dernede. Deres priser er jo mere end okay. Eksempel: den hvide blonde bluse koster ca. 131 kr og de sorte kilehæl støvler koster ca. 170 kr.

Photobucket

10 comments:

Guapizimo said...

Ikke dårligt, jeg ville heller ikke undlade at slå vejen forbi butikken, når den alligevel er i landet.

Og nu må de godt snart få den webshop i EU! :)

Veronika said...

love that black earrings!

Anonymous said...

F21 har milliarder og milliarder af ting, så du skal ikke sætte forventningerne for højt op efte ting du har set på deres webside - men glæd dig tilgengæld over alle de ting du vil finde i butikken som slet ikke er på siden ;)

Jeg taler af års sur/sød erfaring med f21 ;)

- AT.

Glamour Bbey. said...

Love the heels and the top!

Miss Jeanett said...

@ Guapizimo
Enig! Kunne være fedt med et EU-baseret lager, så vi kunne slippe for latterlig høj porto og risiko for told/moms.

@ Veronika
Yeah, they're cool. They're over 16 cms long!

@ AT
Tusind tak for råd/tip! Skal nok lade være med at forelske mig for meget i items fra hjemmesiden så. Og glæder mig så til at blive overrasket :)

@ Glamour Bbey
Yeah, and they're SO cheap!

Veronika said...

wow, 16 cm? that's quite a lot :) nothing for my short neck though :P

Anonymous said...

Dubai??? Altså den der ligger i Mellemøsten ?:P

Miss Jeanett said...

@ Veronika
Yeah, they're really long!

@ Anonym
Ja? Er der andre Dubai'er da?

Anonymous said...

Jeg er bare misundelig over, at du skal derned, derfor min overraskelse :P Jeg er ny læser af bloggen så fik ikke set, at du havde nævnt du skulle på ferie dernedtil! Jeg vil også! :) Hvis du får tid vil jeg sætte stor pris på en shopping-guide :D
Hav en rigtig god tur (:

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Hehe mange tak! Jeg blev også bare forvirret og troede måske, at der fandtes to steder der hedder Dubai. Men nu forstår jeg! Og velkommen til bloggen - er super glad for at du læser med :) Hold øje med den i næste uge, fordi jeg blogger nok dernede fra med billeder osv.
Jeg vil gerne lave en shoppingguide, hvis jeg finder nogle gode steder.